SENİN TATLI DİLİNİ YİRİM BEN!abim hayılısı olsun inşallah 300'üncü yaşınıda kutlarız :queen: :queen: :queen:
SENİN TATLI DİLİNİ YİRİM BEN!abim hayılısı olsun inşallah 300'üncü yaşınıda kutlarız :queen: :queen: :queen:
SENİN TATLI DİLİNİ YİRİM BEN!![]()
Soğuk söğüş dil harika yanına da beyin salatası,yanına da 35 lik.Ooooooy oooooooyyyy oooooooy aman sabahlar olmasın:queen: :queen: :queen:
ORHAN abi yamyamlaşmayalım lütfen ayıp oluyo beyin dil böbrek falan...........İHTİYAR;476061' Alıntı:Soğuk söğüş dil harika yanına da beyin salatası,yanına da 35 lik.Ooooooy oooooooyyyy oooooooy aman sabahlar olmasın:queen: :queen: :queen:
suzuki gs 500 i kaçırdık satmışlar
çok koydu çok heveslenmıştim yarın gidip alacaktım ama olmadı kısmet değilmiş
bursa da kı er*5 baktım gidip cem abi
o motor ıcın taşıt kredisi alamayız çunku zaten krediliymiş parayı peşin vermek lazım 6500 e biter ama o kadar da bende yok.
bu kışta motorsuz kaldık ama azmettım alacam valla bi tane kar kış dinlemicem
binecem sonra düşüp kafayı kolu kıracam ama olsun
şeytan diyor git hyosung gt 650 al diyor ama sırf gazcılara para kazandıracağımı bildiğim için almıyorum.
bu arada cem abı su raptorun garantı belgesı ışını halledermısın munasıp olduğun bı zamanda
ne dersın cem abı ya gıdıp bırer hyosung mu alsak
sen gv 650 al ben gt 650 takılalım hyolarla
gt 650 çok güzel geliyor gozume yaw
delirdim mi ne oldu bana motorda motor başka bıusey dusunmuyorum valla
taktım kafayı cıldırcam valla![]()
yav ihtiyar, mahsus mu yapıyorsun bunu bana?
sen anlatırken mis gibi rakı kokuyor burnuma!![]()
Herkese günaydın.Hayırlı işler.
İHTİYAR;476872' Alıntı:Evet şimdi,
1-mangal yaparsak ateş yakmaya uygun bir yer seçmeli malum ormancı yangın riski vs.
2-ben mangal ızgara maşa odun vs getiririm
3-kocaman çaydanlığım var tüpte var yani çaylar benden
4-musluklu bidon var su sorun değil büyük yer yaygısı ve büyük yer sofrası var.
5-hanımla görüşeyim tabak çatal vs getirebilirim
6-ızgaralıkları herkes kendi tercihine göre getirebilir.
7-ekmekte kendiniz alabilirsiniz
Aklıma geldikçe buraya ilave ederim .
Yer yakın ve alçak rakımlı + güneşli biryer olmalı,unutmadan saatler 1 saat geri alınacak erken davranmalı
ulen varya gelememek nasıl koyuyor bil bilseniz, nerden icat oldu şu benim iş
acaip güzel olacaktı. bende artık sizin piknik resimlerinize bakıp , monitöre ekmek banarım ankara'da:salut:
ORHAN abi nedersin uzakmı olur sence yoluda güzel oranın motorlar için birebir valla tam koruma tam gaz :queen: :queen: :queen: ..............
göl kıyısında açarız mangalı kurarız çilingiri offff offff yemede yanında yat...ördekler yanında uçuşsun isteyen olta atabilir ben şahsen balık tutucam şıp şıp yaparım akşama kadar keyifff......
İHTİYAR;477139' Alıntı:Uzak olur gibi volkan,fazla zaman kaybetmeden varabileceğimiz biryer daha iyi olur malum akşam erken olacak.