motorist takip cihazı vs turuncu takip cihazı

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
O ne ya öyle biri 3.500 tl diğeri 5.000 tl.

Biri kendi sistemi üzerinden çağrı merkezindne telefon araması yapıyor, bu sayede diyelm telefonunuzda internet bağlantısı yok, uygulama bildirim de gönderemez haliyle, ama arama yaptığı için haberiniz oluyor. Bu özellik dışında bir farkı yok ama bu özellik önemli diye fazladan para verdim, yoksa telefon uygulaması çok kötü, olmasa da olurmuş dedirtiyor.

Yurt dışı kullanımda önemli olan gsm hattı mı yoksa bu ikisinin bir farkı varmı? Deneyimleyen arkadaşlar?

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Yurt dışı kullanımda önemli olan gsm hattı mı yoksa bu ikisinin bir farkı varmı? Deneyimleyen arkadaşlar?

Turuncu cihazlarında turkcell hattı varmış.
Yurtdışında Hindistan vb. gezenlerde turunca olduğunu görmüştüm, sanırım yurtdışına çıkarken başvuruyorsunuz hattı yurtdışına da açıyorlar.
Turuncu dışında cihaz kullanmadım ama turuncu da çok aman aman bir şey değil, mobil uygulamasını "halasını oğlunun bacanağının kardeşi varmış canavar gibi çocuk" deyip ona yaptırmışlar gibi çok amatör duruyor, uygulamaya sadece akü voltajı takibi için bakıyorum, bildirimleri kapalı zaten. Hareket algılamasında çağrı merkezinden telefon araması güzel ama, uygulaması dandik de olsa güvenlik konusunda bu özelliği yetiyor başka markalarda bu telefon araması olayı olsa onlara da bakardım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar