Pek aktif değilim
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:52 ----------
Pek aktif değilim![]()
İlk mesajınızı beğendim ama beğenmedim aslında
Güvenli sürüş konusuna kafayı takmış biri olarak bu hızlara nasıl çıktığınızı anlayamıyorum
Kendine, dikkatine, eğitimine vs. güvensen bile asfalt, lastik, o hızlardayken motorun herhangi bir yerinde yaşanabilecek bir arıza, yola atlayabilecek bir hayvan, dikkatini anlık olarak dağıtabilecek bir etken (vizöre gelen sinek mesela) gibi birçok olası risk varken 170'ler, 200'ler falan bana intihar gibi geliyor.
Bir de o hızlarda gitmek insanı çok yormuyor mu? Ben 120-130'la 1 saat gitsem bile rüzgar yüzünden dayak yemiş hale geliyorum. Benim motor rüzgar almıyor demesin kimse, göğsün rüzgar almasa, bacağına vuruyor, kafana vuruyor, koluna vuruyor.
İlk mesajınızı beğendim ama beğenmedim aslında
Güvenli sürüş konusuna kafayı takmış biri olarak bu hızlara nasıl çıktığınızı anlayamıyorum
Kendine, dikkatine, eğitimine vs. güvensen bile asfalt, lastik, o hızlardayken motorun herhangi bir yerinde yaşanabilecek bir arıza, yola atlayabilecek bir hayvan, dikkatini anlık olarak dağıtabilecek bir etken (vizöre gelen sinek mesela) gibi birçok olası risk varken 170'ler, 200'ler falan bana intihar gibi geliyor.
Bir de o hızlarda gitmek insanı çok yormuyor mu? Ben 120-130'la 1 saat gitsem bile rüzgar yüzünden dayak yemiş hale geliyorum. Benim motor rüzgar almıyor demesin kimse, göğsün rüzgar almasa, bacağına vuruyor, kafana vuruyor, koluna vuruyor.
arkada hafif bir hatun
....Kendi motoruyla gelsin amortisöre ek iş çıkarmasın :cherry:
Benim şansıma hepsinde de 50 lik vardıbir defasında 40 km/s ile Bursa'dan İstanbul'a sürdüğümü bilirim
![]()
Herhalde uzun uzun hayatı sorgulamıssındır abi, neden 50 cc? Neden ben.... Normal şartlarda 1 saat veya hıza bağlı olarak 45 dakikada gidilecek yerden 4-5 saate gitmek insana koymuştur
.
Benim şansıma hepsinde de 50 lik vardıbir defasında 40 km/s ile Bursa'dan İstanbul'a sürdüğümü bilirim
![]()
Geçmiş olsun Nikkie. Çok ciddi bir kazayı mucizevi bir şekilde atlatmışsın.
Kadınla fotolar çektik derken? :queen:
Sen de oradaymissin :bounce:
Yok, biz dağıldıktan sonra olmuş bu olay. Biz buluştuktan sonra hepimiz çok sakin ve güvenli sürdük. Nikki tek başına kalınca gaza gelmiş.
Yok yok oradaymis hatta hostesin telefon numarasini alip gittigi yere kadar eslik etmis diyorlar.
Önemli not: Mesajin degistirip beni desteklersen orijinal Buff yollarim sana buradan :cherry:
Yahu Hırbonen in aforoz bitmedi mi gelse arkada ne gördü yazsa , adamla iletişimde kuramadım bir daha..
Gecmis olsun.
Baktigin yere gidersin.panik halinde arabaya kitlenmisiniz belli ki.
Acilen egitim almanizi oneririm.bu isler sakaya gelmez.