Sabahları Çalışmıyor

100 Superboy i motosikletim (150cc karbüratöre çevrilmiş) sabahları çalışmıyor jikleyi yukarı alıp çalıştırıp aşşağı indirince sorun çözülüyor ama soğuduğunda tekrar aynı sorun çıkıyor ya geç çalışıyor ya da hiç çalışmıyor bu neden oluyor nasıl çözebilirim bu durumu

Karbüratör hava alıyor, içeride kalan ilk marşta gerekli benzin uçuyor. Karbüratör contaları ve yakıt borusu kontrol edilmeli.

Motosikleti
Forza 250
Bu sorun bende de var bazen sabahları tek marş olmuyor,akü 1.5 ay önce değişti bosch markayla,sorun nerde olabilir?

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:23 ----------

Bu sorun bende de var bazen sabahları tek marş olmuyor,akü 1.5 ay önce değişti bosch markayla,sorun nerde olabilir?

Ama ilk marşta böyle oluyor,daha sonra aç kapada yapsam yakın mesafede sürsem çalıştırma denemelerimde takır diye çalışıyor,motoru depo gibi büyük boş bir alanda saklıyorum,bi kaç kişi depo büyük ve boş olduğu için soğuktan daha çok etkileniyor gibi şeyler söylediler ama emin değilim sallıyorlar mı :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:23 ----------

Ama ilk marşta böyle oluyor,daha sonra aç kapada yapsam yakın mesafede sürsem çalıştırma denemelerimde takır diye çalışıyor,motoru depo gibi büyük boş bir alanda saklıyorum,bi kaç kişi depo büyük ve boş olduğu için soğuktan daha çok etkileniyor gibi şeyler söylediler ama emin değilim sallıyorlar mı :)

Evet benimde aynısı ilk marş zor oluyor sonra saat gibi çalışıyor

Bir vakitler 50 cc Kuba Twister motosikletim vardı. Sıfır aldığım motosiklet sabahları zor ancak ısındıktan sonra çok kolay çalışıyordu. Durumu bir ustaya sordum. Supap ayarı yaptı. Ondan sonra uzun süre sorunsuz çalışmaya devam etmişti.

Son düzenleme:
Motosikleti
Ns200 15"
Motosikletinizdeki ayarlar düzgün olmayabilir, genelde karbüratörlü eski nesil sistemleri kışın çalıştırmak eziyet olabiliyor. Rahat çalışması için jiklenin düzgün çalışması gerekmektedir aksi halde jikle düzgün çalışmazsa veya jiklesiz çalıştırmaya çalışırsanız çalışmaya pek istekli olmayabilir.

Motosikleti
yok:(
bu ilk marşta bende de oluyor sabahları çok zor oluyor geçen hele çalıştıramadım akşam geldim çalıştı dominar 250 nedendir bu? aküyü 6 ay önce değiştirdim bide sıfır bosch aküyle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar