kasko 19.000 %25 muafiyetli olarak teklif sunuyorlar. Yine de öneri için tşk.
Hangi acenteye sormuştunuz? Şair Sigorta ve Nur Sigorta motosiklet konusunda uzmanlaşan acenteler, onlara sormadan karar vermeyin derim. Herkesin olanakları farklıdır elbette, kimseye illa kasko yaptır diyemem. Ancak kasko düşünürseniz diye fikir olması açısından söylüyorum: bana normal bir sigorta acentesinin verdiği fiyatın yarısından daha düşük bir teklif yaptı bu acentelerin ikisi de.
Bu arada, motolonya beye atıfla söylüyorum biraz da, Youtube'da kilit açanlara çok takılmamak lazım bence. Gidip en basitinden asma kilit takmayalım, motosiklet ürünü kullanalım. Ama Youtube'daki özel ekipmanı, bilgisi ve becerisi olan tiplerin sokaktaki sıradan hırsız profilini yansıtmadığını da unutmamak lazım. Adamların gidip Kryptonite New York'u bile birkaç dakikada açmasını izleyip moral bozmaya gerek yok. Reddit'te vaktiyle eski bir Amerikalı polisin ve eski bir İngiliz motor hırsızının soru-cevap konusunu okumuştum. İkisi de basit kilitler olmadığı sürece sokaktaki hırsızların çoğunun kilidi açmaktansa kaba kuvvetle veya kolay bulunur aletlerle zinciri kırmaya odaklandığını söylüyordu.