- Konu Yazar
Arkadaşlar işlerimizden çıkıp evimizde kimimiz kahve, kimimiz biramizi kimimiz ise çay püskevitimizi yudumlar ve yerken, biraz sohbet üzerine konu açmak istedim. Konu şu ki; hepimiz belli yaşın üzerinde tecrübeli ve forumun üyelerine bakışım ile birlikte genel olarak profesyoneliz kendimizce (apaçi değiliz).
Fakat her insanın olur ya, ulan şu konuda şeytana uymaktan alıkoyamıyorum kendimi diye. Var mı motosiklet sürerken arada şeytana uyup, belli aralıklarla ya da sürekli yaptığınız bir aksiyon?
Benim söylemem gerekirse bazen hafif yağmurlu havalar da yaşım kaç olursa olsun, gaz koluna şöyle ufak bir dokunup bir sağ bir sol yapma alışkanlığımı bırakamıyorum ki bence motosiklet'e her binenin içinde biraz da olsa delilik vardır. Bu tadı kaçan apaçi hareketleri değil, hani bir kız seversiniz hekresten gizli gizli, öyle bir şey 
Fakat her insanın olur ya, ulan şu konuda şeytana uymaktan alıkoyamıyorum kendimi diye. Var mı motosiklet sürerken arada şeytana uyup, belli aralıklarla ya da sürekli yaptığınız bir aksiyon?