Viyana'dan Selamlar

Merhaba Motorsiklet.Net ailesi,

Ben aranıza Viyana'dan katılıyorum. Ağustos ayında Honda CB500X ile motorsiklet camiasına adım attım. Kendisi ilk motorum olur. Türkiye'de bisiklet dışında iki tekerli hiçbir araç kullanmamıştım. A ehliyetimi Avusturya'da aldım. Alana kadar da akla karayı seçtim desem yeridir. :) Motoru aldığımdan bu yana yaklaşık 3500 kilometre yol yaptım. Şimdilik Viyana'dan 1.5-2 saat uzaklıktaki dağlara ve ormanlara gidip geliyorum. Yaza doğru daha uzun bir Alpler turu planım var. Şimdilik bu kadar.

Hepinize emniyetli sürüşler ve esenlikler dilerim.

Güzel gezi fotolarını bekleriz. Yeni motorunuz hayırlı olsun ve tekeriniz düz bassın.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Aramıza hoşgeldiniz.

4000 kilometreyi görmeden düşüverdim :) Bu güzel dileğinizin önümüzdeki uzun yıllara yayılmasını umut ediyorum.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
4000 kilometreyi görmeden düşüverdim :) Bu güzel dileğinizin önümüzdeki uzun yıllara yayılmasını umut ediyorum.

Geçmiş olsun.

motoru park yerinde 10m öteye götüreyim dediğinizde bile tam ekipman giyme alışkanlığı kazanın. Neyse ki kazada size bir şey olmamış.
Korumalı motosiklet pantalonu da giyin, kot pantalon görünümlü olup içinde kevlar katmanları olan pantalonlar günlük hayatta rahat oluyor tavsiye ederim.
Bot olarak da korumalı uzun bot giyin. Oralarda ekipmanın iyisini bulmakta sorun yaşamazsınız zaten.

Burada mesajlarınızı görünce istagramdan da takip ettim sizi.

Merhaba Motorsiklet.Net ailesi,

Ben aranıza Viyana'dan katılıyorum. Ağustos ayında Honda CB500X ile motorsiklet camiasına adım attım. Kendisi ilk motorum olur. Türkiye'de bisiklet dışında iki tekerli hiçbir araç kullanmamıştım. A ehliyetimi Avusturya'da aldım. Alana kadar da akla karayı seçtim desem yeridir. :) Motoru aldığımdan bu yana yaklaşık 3500 kilometre yol yaptım. Şimdilik Viyana'dan 1.5-2 saat uzaklıktaki dağlara ve ormanlara gidip geliyorum. Yaza doğru daha uzun bir Alpler turu planım var. Şimdilik bu kadar.

Hepinize emniyetli sürüşler ve esenlikler dilerim.
EyvALLAh kardeşim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yeni motorunuz hayırlı olsun. Kazanız da geçmiş olsun bu arada. Allah beterinden saklasın. Alp manzaralı turlarınızın fotolarını atarsınız artık. Bi Hallstat tarafına gezi de fena olmaz bence :)

şimdi yurt dışında olduğunuzu söylediniz ya söylemezler ama tr den 500cc le başladım deseydin varya ne komedi yorumlar olurdu" ne demek 500 le başlarsın falan filan" diye

bu arada Hoşgeldin

Telefondan fotoğraf yüklemeye çalıştım, başaramadım. Tekrar deneyeceğin. Güncel fotilere https://www.instagram.com/hondaustria/ bu adresten ulaşabilirsiniz.

Yeni motorunuz hayırlı olsun. Kazanız da geçmiş olsun bu arada. Allah beterinden saklasın. Alp manzaralı turlarınızın fotolarını atarsınız artık. Bi Hallstat tarafına gezi de fena olmaz bence :)

Atacağım. Ehliyeti biraz geç aldım, motoru ayarladım diyene kadar zaten yaz bitti. Önümüzdeki dönemde harika geziler olacak. Alplere doyacaksınız :) Hallstatt'ı yazdım listeye.

Aramıza hoşgeldiniz.

Hoşbulduk!

bence de bir motor fotosu lazım bu başlığa

Becerebilirsem atacağım.

Geçmiş olsun.

motoru park yerinde 10m öteye götüreyim dediğinizde bile tam ekipman giyme alışkanlığı kazanın. Neyse ki kazada size bir şey olmamış.
Korumalı motosiklet pantalonu da giyin, kot pantalon görünümlü olup içinde kevlar katmanları olan pantalonlar günlük hayatta rahat oluyor tavsiye ederim.
Bot olarak da korumalı uzun bot giyin. Oralarda ekipmanın iyisini bulmakta sorun yaşamazsınız zaten.

Burada mesajlarınızı görünce istagramdan da takip ettim sizi.

Motorculuk Avrupa'da da olsa pahalı bir hobi (tutku). Alpinestars'ın pantolonu da var ama uzun yol olmayınca giymiyorum. Kevlarlı kot pantolon almaya niyetlendim ama son dönemde başka birçok masrafım olduğu için erteledim. Tavsiye için teşekkürler!

şimdi yurt dışında olduğunuzu söylediniz ya söylemezler ama tr den 500cc le başladım deseydin varya ne komedi yorumlar olurdu" ne demek 500 le başlarsın falan filan" diye

bu arada Hoşgeldin

34 yaşındayım. Hayatımda daha önce elektrikli bisiklet dahil hiçbir çift tekerli araç kullanmadım. Belki son 10 yılda doğru dürüst bisiklete de binmemişimdir. Avusturya'da ehliyet almak aşırı zor. Hocalar da adayları ona göre hazırlıyorlar. Türkiye'yi bilemem ama benim ehliyet sınavımda 90'la 100'le ciddi virajlara girdik. Motoru yatırmaktan korkuyorsan, güle güle :king: Ehliyet eğitimini de zaten Honda CB650R ve Yamaha MT-07'yle alıyorsun. Ben daha büyük bir motor almayı düşünüyordum. Sigortası ve diğer masrafları daha yüksek olduğu için vazgeçtim. İster istemez kaza yapılıyor, ilk motora çok yatırım yapmak istemedim.

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
@CB500X foruma foto yüklemek için hizliresim.com sitesini kullanabilirsiniz. Bu siteye foto yükledikten sonra ekranın sağındaki "forum bb code" linkini kopyalayıp buraya aynen yapıştırın, resimleriniz gözükecektir.

@CB500X foruma foto yüklemek için hizliresim.com sitesini kullanabilirsiniz. Bu siteye foto yükledikten sonra ekranın sağındaki "forum bb code" linkini kopyalayıp buraya aynen yapıştırın, resimleriniz gözükecektir.

şu yazıyı okurken 2023 te olduğumuzu ve böyle bir açıklama yapmak zorunda olduğun gerçeği sad

2023 teyiz fotoğrafı koyduğun gibi sitenin serverına yüklenmesi gerekir şöyle basit birşeyi yapabilmesi gerekir
site yönetimi yapamıyosa yardım istesinler ben yaparım

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
şu yazıyı okurken 2023 te olduğumuzu ve böyle bir açıklama yapmak zorunda olduğun gerçeği sad

2023 teyiz fotoğrafı koyduğun gibi sitenin serverına yüklenmesi gerekir şöyle basit birşeyi yapabilmesi gerekir

20 senede foruma yüzlerce tommygun gelmiş, yüzlerce Onixys gitmiş. Adamların bir şekilde bu platformu inatla ayakta tutmaları bile mucize. Yine de tabi ki direkt olarak foto ve video yüklesek çok daha iyi olurdu.

Cevabınız için teşekkür ediyorum. Bu sitede üyelik oluşturmaya çalıştım. Bu e-posta zaten kayıtlı diye saçma sapan hata mesajı veriyor. Bilgileri girdikten sonra zaten direkt bir hata ekranına götürüyor. Yurtdışından bağlandığım için olabilir diye düşünüyorum.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250

Forumun altyapısı çok eski, muhtemelen bu özelliği eklemek de kolay olmayacaktır. Eski koda dokunmanın ne gıcık olduğunu bilirim, site yönetimi para verse yapmam, altyapıyı komple baştan daha modern bir altyapıya geçirmek daha ucuza gelir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:33 ----------

Cevabınız için teşekkür ediyorum. Bu sitede üyelik oluşturmaya çalıştım. Bu e-posta zaten kayıtlı diye saçma sapan hata mesajı veriyor. Bilgileri girdikten sonra zaten direkt bir hata ekranına götürüyor. Yurtdışından bağlandığım için olabilir diye düşünüyorum.

herhangi bir foto yükleme sitesine fotoyu yükleyip buraya adresini yapıştırsanız olur.

Bakın denemek için bir foto ekliyorum:
200772732-cute-cat-in-a-raincoat-riding-a-motorcycle-on-the-road.jpg

Sitenin altyapısı eski olsada fotoğraf ekleme özelliğini aktif etmek çok zor değil. Burda yazı yazdığımız editörün ismi CKE editor, bir tane fotoğrafların yükleneceği php dosyası ve cke editöre dosyaları nereye göndereceğini bildiren düzenlemeler gerekiyor.

Tabi bu sefer disk alanını takip etmeleri gerekicek belki bundan dolayı istemiyor olabilirler. Yada istiyorlar yapıcak kişi bulamıyorlarsa ben yaparım, parada istemem (sayın yönetimin dikkatine).

Hatta bir ara bir tane chrome eklentisi yapıp siteye gerek kalmadan bu foto upload işini çözsem diye düşündüm ama ne yalan söyliyeyim ona zaman ayırmak zor geldi biraz, sırf foto yükleme işinden dolayıda yaptığım gezileri paylaşmakta zor geldi, üşengecim sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar