- Konu Yazar
Merhaba hocalarım. 28 yaşında bir arkadaşınız olarak eğitim gereği gidiş 80 km ve akşam dönüş 80 km olmak üzere toplamda günlük 150-200 km arasında bir yol yapmak durumundayım. Motosiklet tecrübem çok fazla yoktur 1-2 ay anca diyebilirim. Hiçbir zaman hız takıntım, derdim olmadı sadece keyif için binenlerdenim. 100-120 km hızları geçmiyorum dahi.
Benim danışmak istediğim husus çoğunuzun bildiği gibi kuzey marmara 4-5 şeritli bir yol ben bu otobanda toplamda gidiş geliş olmak üzere 160km yol yapmayı planlıyorum. Sizce bu yanlış bir karar mı olur duruma göre aracımla falan mı gitmemi tavsiye edersiniz sizlere bir danışmak istedim hocalarım.
Ayrıca uzun yolda kullanabileceğim bakımı olsun, yakıtı olsun beni üzmeyecek rahat kullanımı olan 600cc'ye kadar bir motor önerisinde bulunabilir misiniz ?
Şimdiden zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.
Benim danışmak istediğim husus çoğunuzun bildiği gibi kuzey marmara 4-5 şeritli bir yol ben bu otobanda toplamda gidiş geliş olmak üzere 160km yol yapmayı planlıyorum. Sizce bu yanlış bir karar mı olur duruma göre aracımla falan mı gitmemi tavsiye edersiniz sizlere bir danışmak istedim hocalarım.
Ayrıca uzun yolda kullanabileceğim bakımı olsun, yakıtı olsun beni üzmeyecek rahat kullanımı olan 600cc'ye kadar bir motor önerisinde bulunabilir misiniz ?
Şimdiden zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.