Yer çekimi tersine çalışırsa gider..
"Gıdık nasıl gider, bel simidim var nasıl gider, kalçam var nasıl gider, fitim de sırtım çok yağlı" diye çeşitli sorular/sorunlar yoktur.
Demek ki senin vücudun yağı/suyu o bölgeye toplamayı tercih etmiş. Bu da demektir ki yağ oranını azaltman lazım ki sıkı bir insan olasın. Bence 2 hafta 2000 kalori civarı beslenmeye çalış, suratının dahi kemiklerinin daha belirgin olduğunu göreceksin. 1 adet haşlanmış patates yaklaşık 100 kaloridir, 1 adet haşlanmış yumurta yaklaşık 100 kaloridir, 100 gram pastırma 250 kaloridir vb. illa aç kalmak zorunda değilsin bu süreçte. İşin daha sonra karbonhidrat/yağ/protein dengesi var ama önce bir zayıfladığını gör de, onlar daha sonraki konular.
Demem o ki; "bölgesel zayıflama, bölgesel sıkılaşma" vs. bunlara inanma, bunları iddia edenle de muhatap olma. Sana lazım olan kas kazanıp, yağ azaltmak.
BU FORUMDA OLAN HERKES SOYUNSUN! SOYUNUN!
Aynaya baktığınızda aşağıdakilerden hangisi sizsiniz? %10-%15 arasında değilseniz (ki öyleyseniz vücudunuz aynen resimlerdeki gibi demektir), bayağı yağ yakmanız lazım. %25 üstü olanlar hele hiç konuşmasın "yok ben kilo verdim, yok ben fitim" diye :cherry:
[url]https://i.hizliresim.com/mhx51ib.jpg[/url]