Çanta Demiri Yapımı - CF MOTO 450sr

mr3

Merhabalar forumda yeniyim,

CF MOTO 450SR için çanta demiri yaptırmak istiyorum. Aliexpressde 70$ civarı satılanlar var fakat Türkiye'ye gönderim yapmıyorlar. İstanbul'da bunu yaptırabileceğim bir yer var mıdır?

Aliexpress Çanta Demiri linki; https://www.aliexpress.com/item/1005005115659300.html?gatewayAdapt=glo2tur

Teşekkür ederim

racing motor ve arka çanta kavramını ilk kez yan yana gördüm. hatta aliexpress linkini açıp fotoğrafını da gördüm.

mr3

Arkadaşlar tarz meselesi daha öncesinde de racing tarz bir motosikleti çanta demiri ile kullandım. Hali hazırda super sport tarz/touring kullanım karışımı modeller bulunabiliyor. Aliexpressdeki çantaya takılmayın. Bana sadece bunu yaptırabileceğim bir yer lazım.

genç arkadaşlar heralde racinge arka çantamı olur demişler
beyler çarşıda cafeler sokağında gezmeyi bırakında az keyfini çıkarın

hyah6f0.jpeg

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:41 ----------

Ben motoru aldığım zaman arka çanta demiri satılmıyordu benim model için bende kendim yaptım

7f7l47b.jpg
I
ivqs25p.jpg
I
kc5lew5
I
gzqmh8m.jpg

(SİTE SAĞOLSUN RESİM ÖLÇEKLENDİRME YAPMADIĞI İÇİN BÖYLE AT S gibi boyunda attı hepsini):pr:

racing'de arka çanta olmaz demedim ben şahsen. yaptıktan sonra illa ki olur. ama arka çanta takacak kadar gezen adamın racing seçmesi ilginç geldi. daha rahat, daha etkili çözümler var gezmek için. mesela touring veya adventure sınıfı motorlar.

ama tabii herkesin zevki kendine. racing motorla tüm hindistan'ı dolaşan birini görmüştüm instagram'da. biraz süspansiyon ayarıyla çok konforlu gezdim, dağ, dere, çamur dinlemedim diyordu.

Merhabalar forumda yeniyim,

CF MOTO 450SR için çanta demiri yaptırmak istiyorum. Aliexpressde 70$ civarı satılanlar var fakat Türkiye'ye gönderim yapmıyorlar. İstanbul'da bunu yaptırabileceğim bir yer var mıdır?

Aliexpress Çanta Demiri linki; https://www.aliexpress.com/item/1005005115659300.html?gatewayAdapt=glo2tur

Teşekkür ederim

eğer tek binecekseniz arka çanta yerine soft çantalar var onları tavsiye ederim
arka koltuğa oturtuyorsunuz

cbr500r gidonu yükseltilmiş bi model zaten. Grand Tourer bi model bence. Çanta takılır. 450sr baya yatık bi motosiklet.

Burada birisi panigalesine çanta takmaya kalksa forumdan banlanmasında hepimiz hemfikir olurduk.

Şaka bi yana herkesin ihtiyacı farklı. Benim motorum da iki kişilik uzun yol yapmaya müsait değil ama zorlanacağımızı bile bile yapıyoruz.

Burada birisi panigalesine çanta takmaya kalksa forumdan banlanmasında hepimiz hemfikir olurduk.

İsteyen istediğini istedi motora yapar herkes rahatsız olacagı şeyi söylüyosak dev gibi africa twin, super tencere vb motorlar alıp adamlar sadece asfatta köfte yemeğe gidiyolar e git bunalrada laf et o zaman adam hayatı boyunca toprağa çıkmamış

isteyen istediğini yapar parayı veren düdüğü çalar

bak kardeş kıyamadığın motorlar

https://www.youtube.com/shorts/LYXV7Po7hjU

Yukardaki arkadaş gibi ben de cbr500r'a arka çanta demiri yapmıştım. spor motosiklet diye uzun yolda konforu kırpmaya gerek yok kaldı ki zaten 2 civatayla sökeceksin şekil istediğinde. Bursa ya da Adana tarafındaysan yapan yer önerebilirim

ben de cbr125'e çanta demiri takabilirim.
200km den uzun yola çıkacaksan şart.
etrafa hava atacağım diye yolda rezil olmaya gerek yok.
rezil olmak ne alaka demeyin çantaya çok alet sığar..

Motosikleti
D400
konu madem dağılmış bende yazayım.

ss modele arka canta demiri takılır, topcase takılmamalı bence.

o canta demirine bu tarz bir canta sabitlemek hem alandan tasarruf hemde görüşünü bozmamayı saglar.

(artçı almıyorsan ya da kamp vs yapmayacak isen arka sele de yeter, demire gerek yok bence)

x5_11204534244au.jpg

eğer tek binecekseniz arka çanta yerine soft çantalar var onları tavsiye ederim
arka koltuğa oturtuyorsunuz
Selamlar herkese, 450SR ile uzun tura cikmayi planliyorum geze geze.. istanbul-antalya-istanbul seklinde, topcase gibi degil de soft canta tavsiyeniz ne olur acaba, tek cikacagim tura, arka seleye yerlestirecegim.. daha once rahmetli altin elbiseli adam benzer bir urun tavsiye etmisti videosunda (cbr1000rr icin) ama bulamadim bir turlu o canta modelini, tavsiyeniz olur mu bu konuda?

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
İstanbul'da yapan yer varda fiyatı oldukça tuzlu olur. Eski motoruma da yeni motoruma da yaptırdım oradan biliyorum. Soft yan çantaları kullananlar var fakat ben güvenemiyorum pek onun için sert plastik yan çantalardan yana kullandım tercihimi. Forte GT serisinin yan çantaları var motosiklet mağazalarında göz atın derim.

İstanbul'da yapan yer varda fiyatı oldukça tuzlu olur. Eski motoruma da yeni motoruma da yaptırdım oradan biliyorum. Soft yan çantaları kullananlar var fakat ben güvenemiyorum pek onun için sert plastik yan çantalardan yana kullandım tercihimi. Forte GT serisinin yan çantaları var motosiklet mağazalarında göz atın derim.
Çanta demiri degil de soft cantalar tercihim olur, fort gtnin belirli bir urunu var midir tavsiye edeceginiz

kusura bakmayın 2 haftadır dağlardayım yeni medeniyete döndüm hemen tavsiyede bulunayım

bu çok rahat işinizi görür
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu arada depo üstü çanta da alın mutlaka inanın pişman olmazsınız

Motosikleti
2025 Triumph Tiger Sport 660
Pek yardımcı olmayacak ama İstanbul'da hangisi olduğunu bilmediğim bir SR'a arka çanta demiri takan birini gördüm. Gerçekten kötü duruyordu. Buraya da resimleri atılan eski, kaslı sport touring'lerde durduğu gibi durmuyor.

Kendi naked motorumua Thoska'dan Heibe AX16 (3'lü versiyon) çanta aldım birkaç gün önce ve 1000 km'den fazla yol yaptım, çok işimi gördü. Yan çanta demirim olmamasına rağmen tek bir sorun çıkarmadı. Top case'den daha işlevsel uzun yol açısından.

Not: Nedense her fotoğraf gözükmüyor. Linke giderseniz daha açık fotoğraflar da mevcut.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar