Ducati'nin tek silindir motoru...

Katılım
17 Şub 2020
Mesajlar
235
2008 Yılında Ktm 690 Smc almistim. Akrapovic son susturucu vardı ve K&N hava filtresi sadece. db killer ı sökünce Patlamayı duymanizi isterdim. Çok keyifli motosikletti. İnanılmaz bir düşük devir torku vardı.

İstanbula gittim geldim, sonrada sattım. Yolda bir ara motosikleti atacaktım yere kendimide bir ambulans gelsin beni alsın diye okadar titresim var yani anlatilmaz yasanir. El kol titreşim hastaligina yakalandigimi sandim korktum. 2 gün boyunca hasta yattim gelince İstanbuldan. Bir daha gökten zembille indirdik deseler tek silindir motosiklet almam. Yemin ederim abartmiyorum.
 

F54

Katılım
25 Haz 2010
Mesajlar
14,942
660 tenere kullandım tek silindir büyük cc her babayiğin kullananacağı bir alet değil çok keyf'li merdiven çıkmak kaldırımdan atlamak süper birşey di
 
Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
5 Kas 2015
Mesajlar
11,468
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
KLR 650 çok seviliyor burada. Ömür boyu KLR kullanan tipler var. Ara sıra denk geliyorum yolda.
 
Katılım
17 Şub 2020
Mesajlar
235
KLR 650 çok seviliyor burada. Ömür boyu KLR kullanan tipler var. Ara sıra denk geliyorum yolda.

KLR kullanıcı dostu motosiklet olarak biliniyor, yada ben gecmiste cevremden ve inceledigim kaynaklardan gordugum kadari ile oyle biliyorum. Yeni modellerini 2000 li yillarin basindan beri pek gormedim acikcasi.

Titresimi daha az , sele alcak, suspansiyonlar konforlu Smc ye gore. Ayrica agresif olmayan bir oturus pozisyonu ve motor karakteristigi var, daha dayanikli ve daha ekonomik bir motora sahip.

Sadece bir anımı anlatayim Smc varken o zamanlar Turkiyede meshur bir 660X furyasi vardi, mavi ve turuncu renkleri cirit atardi piyasada, Türk insanina supermoto kavramini ogreten model ha birde dr400sm yi unutmayayim. İki arkadasimda xt660x var. Kendi agizlari ile soylediler benim smc ye binince , seninki supermoto ise bizimkisi super inek demislerdi :cherry: Agir ve hantaldi, motoruda cok verimli degildi. Ancak şunu hatirliyorum Antalyaya falan gezilere giderlerdi, uzun yola 660 ile gitmedim fakat kisa mesafe kullanimda bile daha az titresim oldugunu motosikletten hic anlamayan insan bilr anlardi. Yani uzun yollarda rahatsiz olmamislardi hic 660 lar ile.

Klr muhtemelen 660 dan daha da kullanici dostudur diye tahmin ediyorum. 660larin hepsi döküldü zaten, kronik elektrik agrizasi verip duruyorlardi.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst