Ben de onu diyorum, ne gerek var ki bu işlere? Hiçbirimize bu platformda açtığı başlık için, söylediği cümleler için para ödemiyorlar. Buradan maddi bir çıkarımız yok. Açtığımız başlık üstte kalsa ne olur silinse ne olur? Üyeler cevap yazsa ne olur yazmasa ne olur?
Ego açısından bakarsan, elbette gerek yok. Diğer yandan yapan kişileri de anlayabiliyorum. Şöyle ki; o anda kişi muhtemelen bir konuya odaklanmış durumda. Atıyorum viraj konusu. O anda ona odaklandığı için muhtemelen bildiklerini paylaşmak istiyor veya bilmiyorsa öğrenmek istiyor.
Bir şekilde mümkün olduğu kadar çok kişinin o konuya odaklanmasını istiyor. Bununla ilgili sadece mesaj değil konu başlıklarını da örnek göstermek mümkün.
Eldiven alacaksa mesela, özellikle x modeli merak ediyor, cevap yazılmazsa ilave mesaj atıyor bir şekilde bilgisi olan birilerine ulaşabilir miyim düşüncesiyle. Yani büyük çoğunluğunun kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. Okumazsın, dönüp cevap yazmazsın olur biter.
Yapmasa daha iyi değil mi? dersen. Evet, belki yapmasa daha iyi ama çeşit çeşit insan var işte. Forum dediğin de böyle bir şey.
Çeşitli görüşler bir arada, katıldıklarımız var, katılmadıklarımız var. Günün sonunda iyisiyle, kötüsüyle hobimiz üzerine sohbet ortamı.