RiderMade Açıldı.

Selamlar, forumdan Sj's ile ortak bir girişimimiz olan ve motosiklet tutkunlarına özel, uzun bir süreçte geliştirdiğimiz ürünlerimizi satışa nihayet açabildik. Motosikletlerinizi temizlemek ve korumak için mükemmel çözümler sunuyoruz. Ürün yelpazemiz arasında motosiklet temizleme solüsyonları, cilalar, seramikler ve temizleyiciler bulunmaktadır. En önemlisi, ürünlerimiz kostiksizdir, bu da motosikletinize ve çevreye zarar vermeden bakım yapabilmenizi sağlar.

Her bir ürünümüz, motosiklet tutkunlarının ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanmıştır. Motosikletinizin bakımını yaparken güvenebileceğiniz ve sonuçlardan memnun kalacağınız ürünler sunuyoruz. Size özel olarak geliştirdiğimiz bu ürünler, motosikletinizi en iyi şekilde korumanıza ve parlatmanıza yardımcı olacak.

Sitemizde dolaşırken ürünlerimizi keşfedin ve motosikletinize her zamankinden daha iyi bir şekilde bakım yapmanın keyfini çıkarın. Size en iyi motosiklet bakım ürünlerini sunmak için epey çalıştık, çünkü biz de birer motosiklet aşığıyız. :)

www.ridermade.com

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Selamlar, forumdan Sj's ile ortak bir girişimimiz olan ve motosiklet tutkunlarına özel, uzun bir süreçte geliştirdiğimiz ürünlerimizi satışa nihayet açabildik. Motosikletlerinizi temizlemek ve korumak için mükemmel çözümler sunuyoruz. Ürün yelpazemiz arasında motosiklet temizleme solüsyonları, cilalar, seramikler ve temizleyiciler bulunmaktadır. En önemlisi, ürünlerimiz kostiksizdir, bu da motosikletinize ve çevreye zarar vermeden bakım yapabilmenizi sağlar.

Her bir ürünümüz, motosiklet tutkunlarının ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanmıştır. Motosikletinizin bakımını yaparken güvenebileceğiniz ve sonuçlardan memnun kalacağınız ürünler sunuyoruz. Size özel olarak geliştirdiğimiz bu ürünler, motosikletinizi en iyi şekilde korumanıza ve parlatmanıza yardımcı olacak.

Sitemizde dolaşırken ürünlerimizi keşfedin ve motosikletinize her zamankinden daha iyi bir şekilde bakım yapmanın keyfini çıkarın. Size en iyi motosiklet bakım ürünlerini sunmak için epey çalıştık, çünkü biz de birer motosiklet aşığıyız. :)

www.ridermade.com

Siteye girdim, ingilizce açıldı, gayet kaliteli bir site olmuş. Yurtdışına yönelik satış yapabilirseniz ne güzel olur hem döviz cinsindne para kazanırsınız hem de bütün dünyada Türkiye'dekinden çok daha büyük bir pazar var, Türkiye'de sizin ürünlere para verecek kişi sayısı azdır.

Hayırlı olsun. Umarım başarılı bir girişim olur.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hayırlı olsun. Gerçekten çok emek harcadın. Sana da Sj's.e de başarılar diliyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:41 ----------

İlk siparişimi Uber Wash Nano ile verdim.

şaka maka çok iyi olmuş site ürünlerde kaliteli duruyor yolunuz açık olsun

Motosikleti
Ns200
Hayırlı olsun. Iyzico logosu gördüm, PayTr'nin komisyon oranları daha iyi.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Hayırlı uğurlu olsun.
Güzel ve bol satışlar dilerim. :cat:

Nano Wash versiyonu acaba zincirleri de temizliyor mu? Tek seferde tüm motosikleti temizlemiş oluruz.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)

www.ridermade.com

Hayırlı olsun. Müşteri memnuniyeti ile paralel şekilde başarılar ve bol kazançlar dilerim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bol kazançlar.. Site ana sayfadaki arka plan fotosu fazlaca büyük olmus..

İyi calısmalar.

Nano Wash versiyonu acaba zincirleri de temizliyor mu? Tek seferde tüm motosikleti temizlemiş oluruz.

Merhaba,

Oncelikle tum arkadaslarimizin iyi niyet temennileri icin cok tesekkur ederiz.

Uber Wash formul yapisi itibariyle pas giderip metal de parlatabiliyor. Fakat zincir yaglarinin %99u teflon oldugu icin onun temizligi her zaman petrol turevi formullerle yapilmak durumunda(gaz yagi/kerosen vb). Dolayisiyla Uber Wash orn zincirdeki pasi gidermede oldukca iddiali olacaksa da zincirdeki yagi tamamen temizleyemez cunku formulu tamamen organik bazli.

Umarim cevap yardimci olmustur.

Sevgiler

PS: Istanbul ve Izmir'deki bir cok motosiklet yikama merkezlerinde de motosikletleriniz Uber Wash sanayi versiyonu ile yikaniyor. Sitemizde bu merkezleri de yakinda guncelliyor olacagiz.

Son düzenleme:
Motosikleti
D400
Öncelikle hayırlı olsun, girişimcilere her zaman destek önemlidir. güzel bir site ve çalışma olmuş.

tamamen bu konularda bilgisiz birisi olarak sormak istiyorum; UBER WASH NANO ürünü 1 litrelik şişesi ile ortalama büyüklükteki bir motosiklet kaç defa temizlenir?

bu tür ürünlere hakim olmadıgım için sanki 1 şişe 1 defada biter gibi geliyor bana.

Öncelikle hayırlı olsun, girişimcilere her zaman destek önemlidir. güzel bir site ve çalışma olmuş.

tamamen bu konularda bilgisiz birisi olarak sormak istiyorum; UBER WASH NANO ürünü 1 litrelik şişesi ile ortalama büyüklükteki bir motosiklet kaç defa temizlenir?

bu tür ürünlere hakim olmadıgım için sanki 1 şişe 1 defada biter gibi geliyor bana.

Nispeten yogun kivamli oldugu icin az bir miktar cok is yapiyor aslinda. Uber Wash kiymetli :) O yuzden ben bazen motosiklet cok kirli degilse sise yarilanmissa su ekledigim oluyor. Sonuc cok degismiyor.

Ama standart hali ile tasarruf etmeye cabalamadan ortalama 4-5 kez motosiklet yikanabiliyor.

Su eklenmemesini yalnizca dogrudan kullanim da olacaksa tavsiye etmiyoruz(orn vespanin/harleyin kromlarini parlatmak icin dogrudan puskurtup silme veya pas cikarma vb)

Motosikleti
DUKE 250
hayırlı uğurlu olsun,
hemen gömme timi olarak gelelim :)
bence ürünler için bir alt kategori veya başlıkta toplasanız bir tık daha anlaşılır olur,
örneğin :
Yıkama ürünleri / Köpük - şampuan - cilalı şampuan
Bakım ürünleri / Pasta - Cila - Cilalı pasta - Seramik kaplama
Lastik Bakım ürünleri / Jant partlatıcı - Lastik parlatıcı
Aksesuarlar / Sünger - Kil - Bez
ürünleri tamamen farazi olarak salladım,
ve merak ettiğim iki soru daha var,
labaratuarınız gerçekten karadağ'da mı,
ve satışta olan ürünlerinizin MSDS raporları varmı?

hayırlı uğurlu olsun,
hemen gömme timi olarak gelelim :)
bence ürünler için bir alt kategori veya başlıkta toplasanız bir tık daha anlaşılır olur,
örneğin :
Yıkama ürünleri / Köpük - şampuan - cilalı şampuan
Bakım ürünleri / Pasta - Cila - Cilalı pasta - Seramik kaplama
Lastik Bakım ürünleri / Jant partlatıcı - Lastik parlatıcı
Aksesuarlar / Sünger - Kil - Bez
ürünleri tamamen farazi olarak salladım,
ve merak ettiğim iki soru daha var,
labaratuarınız gerçekten karadağ'da mı,
ve satışta olan ürünlerinizin MSDS raporları varmı?

Tesekkurler evet firma olarak aslen Karadag bazliyiz ve Uber Wash gibi urunler orada formule edildi. Her urunun de MSDS'i mevcut. Siteyi ilk acilisa hazirlarken bu dokumanlari indirme modulu henuz hazir olmadigi icin koyamadik fakat yakinda onlari da siteye entegre etmis oluruz.

kart bilgilerini girerken, kart numarasını yazdıktan sonra o bölüm ortadan kayboldu. Tüm bilgileri giremedik.

kart bilgilerini girerken, kart numarasını yazdıktan sonra o bölüm ortadan kayboldu. Tüm bilgileri giremedik.

Sitede guncellemelerimiz halen devam ediyor ve 2 saat once satin alma islemleri icin kullandigimiz sanal pos sistemine guncelleme geldi ve o sizinki gibi bir hataya neden oldu(tam hatanin oldugu ana denk gelmissiniz :)). Tekrar denerseniz duzelecektir.

Hayırlı olsun. Onur Bey ile heralde 2016 yılında falan tanışmışımdır. Overdose'un küçük yerine motosikletimi yıkamaya götürmüştüm, o zamanlarda o konseptte ve kalitede bir yer yoktu, daha sonra büyük mekana geçtiler, yine orada da 2-3 sefer hizmet almıştım. Bence bu işi profesyonel olarak ve işe kafa yorarak yapan tek firmaydı.

İşin bu noktalara gelmesi çok güzel, bende Guzzi'min temizlik ve parlaklığını ürünlerinize emanet edeceğim :)

Motosikleti
Ns200 15"
Hayırlı olsun, içimizden böyle bir işin yapan insanların çıkması çokça hoşuma gitti. Web sitenizdeki Streetfighter V4 ile olan katalog çekimleriniz kalitenizi buradan belli ediyor, başarılarınızın devamını dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar