Yan Ayaklık Müşürü iptal etme videom Gs 1200

Düzgün çalışırsa yan ayak açıkken stop etmesi aslında çok faydalı bir şey. Ben olsam muhakkak arızasını giderip stop etmeyi aktif tutmaya çalışırdım. Ama tabi ki bunu sizin gibi kendim yapmam mümkün değil. Bende sizdeki beceri ve bilgi yok maalesef.

Arazide atlayıp zıplamayacaksan müşürün çalışması lazım , ayak açık yürürsen neler olabileceğini bildiğini düşünüyorum Ramazan hocam..

Düzgün çalışırsa yan ayak açıkken stop etmesi aslında çok faydalı bir şey. Ben olsam muhakkak arızasını giderip stop etmeyi aktif tutmaya çalışırdım. Ama tabi ki bunu sizin gibi kendim yapmam mümkün değil. Bende sizdeki beceri ve bilgi yok maalesef.

Tamir için iki sefer açtım ama içi deforme olmuş olmuyor. Sıfırı bulmak baya zor çıkmalarda benzer sorun var şuan geçici çözüm bu

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:41 ----------

Arazide atlayıp zıplamayacaksan müşürün çalışması lazım , ayak açık yürürsen neler olabileceğini bildiğini düşünüyorum Ramazan hocam..

Müşür arızalı olduğu için ve sıfırını bulamadığım için bu yolu denedim şuan .

Kadıköy'de Aytekin'de sağlam çıkma vardır yoksada Yunanistan'dan 3-4 güne getirtir , sarı sitede Elektro Model diye sayfası var..

Kadıköy'de Aytekin'de sağlam çıkma vardır yoksada Yunanistan'dan 3-4 güne getirtir , sarı sitede Elektro Model diye sayfası var..

Aytekin e bakmadım ama baktığım iki farklı dükkandaki çıkma nında içindeki şerit çizikdi. Yani bunun çıkması kısa ömürlü olacaktır sıfır bulmak daha mantıklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar