Ben forumun yönetici ağalarına fazla sert olduğumuzu düşünüyorum. Şöyle ki;
*Bu işlerin geliri gideri belli, gönüllülükle yürüyor bu işler.
*Adamlar 20 senedir bir platformu yönetiyorlar, 20 sene boyunca en sevdiğin işi yapsan bile bunalırsın. Yeri geliyor 20 senede eşimizden bıkıyoruz.
*Herkesin hayat gailesi var,işi gücü var, her şeyi ve her yazılanı takip etmek mümkün değil.
*Buluşmalar ve organizasyonlar desek tanımadığın, sürüşünü bilmediğin bir dünya adamın sorumluluğunu almak çok büyük risk. Biz geçmişte kel kör birkaç motorluk aktivite yapalım dedik dümdüz güzergahta kaybolanlar mı dersin, uzun yol tecrübesi olmayıp beli tutulan ve bizi suçlayanlar mı dersin, geleceğim deyip gelmeyenler mi dersin, güzergah esnasında gruptan ayrılıp farklı bir program yapanlar mı dersin. Velhasıl organizasyon işleri külliyen sıkıntılı.
*Ben Facebook'ta aşırı aktif olmayan "Kawasaki Türkiye Er6 n/f" , "Sym Wolf Sb250 Ni Türkiye" ve "Sym Wolf Sb250Ni Türkiye Satış" gruplarının yöneticilerinden biriyim. Günlük aktivitesi bizim motosiklet.net'in binde biri olmayacak yoğunluktaki bu 3 grup bile epey vakit alıyor. Saçma sapan bir çok olay oluyor, hepsini görüp müdahele etmek durumundayız. Bir de bazı şeyler yoruma dayalı, mesela benim "kötü" olarak yorumladığım bir olayı başka bir moderatör arkadaşım "makul" olarak yorumlayabiliyor.
Zor bu işler, hobi olarak görüp keyif aldığın bir şeyi profesyonel anlamda yapmaya kalktığında bir zaman sonra hobinden de tiksinir hale geliyorsun.