Bizim firma geçen yıl maaş için Akbank'tan İş Bankası'na geçiş yaptı.İş Bankası çip krizini bahane edip aylarca bankamatik kartı göndermedi.Aylar sonra bankamatik kartı yolladılar.Onu da saçma sapan şekilde sormadan etmeden nereden bulmuşlarsa eski ev adresime yolladılar.İşten izin alıp günlerce kart peşinde koştum ama karta ulaşamadım.İnternetten kontrol ettiğimde gönderdikleri de kredi kartıymış.Daha bankamatik kartı göndermeden benim istememe rağmen adamlar kredi kartı göndermiş.Ben de kredi kartını aynen geri iade ettim.En sonunda internet bankcılığından bankamatik kartı istedim otomatik olarak geldi.Hem mobil uygulamasını hem de PC internet bankacılığının menülerine alışmak için kendimi çok zorladım ama bir türlü alışamadım.Çok karışık,pratik değil,aradığımı bulamıyorum.En baştaki kart rezaleti de eklenince İş Bankasından iyicene soğuduğum.Maaş yatınca çok büyük bir kısmını eski Akbank hesabına aktarıyorum o şekilde paramı harcıyorum.Zorla kredi kartı verme,kötü internet bankacılığı tasarımı,yanlış adres-bilgi girişi vb... demek ki müşteri geri tepiyor.Akban'ın da ben de sicili kabarık,sorunsuz değil ama İş Bankasına göre daha az sinir bozucu olduğu için onu kullanıyorum.