Maxem çanta nerde tamir ettirilir?

Öncelikle herkese selamlar, uzun zamandır takip ettiğim bu forumda ilk kez konu açıyorum. Motorumu aldığım 3 aydan beri düzenli olarak yazdıklarınızı okuyor ve faydalanıyorum.
Şimdi bir sorunum var, maxem sl45 model top case satın aldım ama alır almaz 2 kaskı zorla sığdırmaya çalışınca kilit mekanizmasını bozdum. Söküp takıyorum ama ya sabitlenmiyor, sabitlenecek şekilde taktığımda da kilit dönmüyor. 2 gün uğraştım yapamadım bir türlü vidaları tam takınca kilit geçmiyor yarım bırakınca sabit durmuyor. Bunu benim kime götürmem gerek kimler bu işi yapar bilen var mı? Aldığım yer trendyol olduğu ve aldığım satıcının stoğu bittiği için herhangi bir iletişim yolu çıkmıyor karşıma.

Motosikleti
KTM 790 Adventure
Aynı durum benim başıma geldi. İnternetten Maxem Sl-45 Kilit Mekanizması yazdığında çıkıyor. Aldım ve kendim taktım. Montajı gayet kolay

Motosikleti
Yamaha Fazer 800 ABS 2011
Kendi çantamı iki defa tamir ettim. Detaylı resimler varsa yardımcı olmaya çalışayım.

Motosikleti
Hero Dash 125
İlk önce aldığın yer ile bir görüş. Bozuldu şu parça garantiden değişim istiyorum falan diye bir yokla. Olmaz cart curt derlerse satın aldığın yerde parça var mı diye sorabilirsin. İki seçenek de başarılı olmazsa Siyahi'nin dediği gibi parçayı internetten temin edebilirsin.

Aynı durum benim başıma geldi. İnternetten Maxem Sl-45 Kilit Mekanizması yazdığında çıkıyor. Aldım ve kendim taktım. Montajı gayet kolay

[url]https://i.hizliresim.com/mns8kxq.jpg[/url]
Çantayı alır almaz yeni kargo beklemek ve maliyet can sıkıcı olacak ama mecbur ben de bu şekilde çözücem gibi umarım bununla çözülür yoksa çok kötü boş masraf olacak.

Kendi çantamı iki defa tamir ettim. Detaylı resimler varsa yardımcı olmaya çalışayım.

Hocam şimdi kilidi push butonuyla kapatırken içerde bir plaka diğer plakanın içine geçiyor ya, ben mekanizmayı tam olarak vidaladığım zaman o plakanın boyu, içine geçmesi gereken sabit haldeki plakaya yetmiyor.

Butonu kaldırıp ittiğimde onun içine geçebileceği açıda olması için vidaları tam sıkmamam hatta gevşek bırakmam gerekiyor, bunu yaptığımda bu kısım çözülüyor. Ama bu defa da anahtarlı kilit kısmı tam dönmüyor yarım dönüyor yani anahtarlı kilit kısmı kilitlenmiyor bu defa da.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar