Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zekaya bak ... brembo fren olunca en iyi motosiklet oluyor :queen::queen:o zaman bmw s1000rr 1000xr hemen çöpe atıyoruz çünkü brembo frenler yok
yada kawasaki de öhlins yoktur mesela showa geliyor o zaman zx10r ben sallıyorum baya kötü bir motosiklet :king:.neyin kafasını yaşıyonuz anlamıyorum gerçekten ...le gülüyorum.eze eze daha iyi bir motormuş ktm 890
evet 2020 ve altını konuşuyorsan evet bu bahsettiklerini kabul ediyorum.çünkü 2020 ve aşası eğlence odaklı tıpkı mt07 gibi.viraj olsun pist olsun seven bir motor değil amacıda o değil zaten holigan.son kasa mt09 ile kıyaslıyorsan o motoru alakası yok adı aynı.eze eze neyin üstünlüğü varmış ? hafifse buda hafif senin 166 kilo dediğin benzin ve diğer sıvılar hariç kardeşim akü antifriz vs benzin
kaldıki 2 silindirli bir motordan bahsediyorsun zaten motor bloğu olarak dengi değilsin.tork üreten bir motordan üst devir,devirlenme seven bir motoru kıyas yapıyorsun çalışmasının alakası yok.yok rs660 mt09 dan iyimiş :queen::queen: gerçekten beyin yoksunu olman lazım şu cümleyi kurarak
ama olsun sevaptır dur içini rahatlatiyimktm 890 bmw s1000r dan dahaa iyi bir motosiklettir aha buda kanıtı
https://www.webbikeworld.com/wp-content/uploads/2023/03/2023-BMW-S-1000R-2-1176x588.jpg
ne öhlins varrrr ne bremboo varrr allaha emanet bir motosiklet :queen::queen: acil şifalar kardeşim allahtan ümidini kesme
Sen dua et bana..ben olmasam mt09 a tecavuz edecekti bunlar.
Neyseki hepsini bilimsel gerceklerle tokatlayip gonderdim.
Dengesiz biri olmasan aslinda fena adam degilsin