- Konu Yazar
Merhaba Arkadaşlar 2023 Model 110 CC Jupiter ile Ağustos başında aranıza katıldım . Neredeyse motor ile 2 ay vakit geçirmiş sayılacağım ama maalesef sorunlu motor bana denk geldi . Bana göre motoru aldığımdan beri bir TIKIRTI sesi var . Önemsemedim 500 km oldu servise bakım için bıraktım ve durumu ustaya söyledim . Açıkçası pek önemsemedi ses yok gelmiyor dedi . Bende sinirlendim ve sesi aradım nerden geliyor diye bir sürü sorun buldum . Bu sefer kafamı motor kısmına dayadım ve bence
bu kısımdan ses geliyor bildiğiniz tıkırtı sanki içinde vida düşmüş o tıkırtıyor gibi duruyor . Bulunduğum yerde biri daha 0 olarak aynı motoru aldı ama 1 gram ses yok . Bu durumda ne yapabilirim ? ses başka yerden geliyor olabilir . Garantisi bozulmasın diye her yere gösteremiyorum bir akıl verir misiniz?
Bu kısımın içinde dönen plastik var artık hava soğutması olarak mı geçiyor ne diye geçiyor bilemedim.
bu kısımdan ses geliyor bildiğiniz tıkırtı sanki içinde vida düşmüş o tıkırtıyor gibi duruyor . Bulunduğum yerde biri daha 0 olarak aynı motoru aldı ama 1 gram ses yok . Bu durumda ne yapabilirim ? ses başka yerden geliyor olabilir . Garantisi bozulmasın diye her yere gösteremiyorum bir akıl verir misiniz?Bu kısımın içinde dönen plastik var artık hava soğutması olarak mı geçiyor ne diye geçiyor bilemedim.