2024 Suzuki Vstrom 800

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ulen ben de olmasam hicbiseyden haberiniz olmayacak haa.

https://www.cycleworld.com/motorcycle-news/suzuki-v-strom-800-revealed/

Guzel duruyo be..Tracer 700 u cok pis tokatlar :)
Hadi bu dandik kafaya artik yorum yapmiyorum ama o simsiyah egzoz nedir ya ?
Koy suna guzel bir akropovic..

Neyse,yani africayi satabilecek olsam bunu alirdim,ama satma sansim yok cunku 140.000 km de bir motoru kimse almiyor..Suzuki ye binemeden ölüp gidecem :(

Not:fazla foto yok,sozde sizdirilmis bunlar..

CRF

Neyse,yani africayi satabilecek olsam bunu alirdim,ama satma sansim yok cunku 140.000 km de bir motoru kimse almiyor..Suzuki ye binemeden ölüp gidecem :(

Bu yeni değilki aylar önce duyuruldu satıldı millet biniyor bile
Bunun rakibi Tracer serisi değil.
F 900 gs tenere 700 , yeni transalp olabilir.
Showroom da inceme imkanım oldu;
Kafa tasarımını hiç begenmemekle birlikte Suzuki kalitesi şıkır şıkır ben burdayım diyor. Teknoloji olarak malesef günceli yakayamadığını düşünüyorum suzukinin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu yeni değilki aylar önce duyuruldu satıldı millet biniyor bile
Bunun rakibi Tracer serisi değil.
F 900 gs tenere 700 , yeni transalp olabilir.
Showroom da inceme imkanım oldu;
Kafa tasarımını hiç begenmemekle birlikte Suzuki kalitesi şıkır şıkır ben burdayım diyor. Teknoloji olarak malesef günceli yakayamadığını düşünüyorum suzukinin.

Sen karıştırdın modelleri.yeni bu

Tracer 700 motor falan değil.Ne cüsse var ne heybet var,ne fren var,ne amörtisör var dengesiz,basınca yakıtı içiyor,abs dışında hiçbir elektronik destek yok.
Transalp ile de800 rakip olabilir ancak.
Yamaha'nın kendini yenilemesi lazım 700 serisi eskidi ve rakiplerinin çok gerisinde kaldı her anlamda.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Tracer 700 motor falan değil.Ne cüsse var ne heybet var,ne fren var,ne amörtisör var dengesiz,basınca yakıtı içiyor,abs dışında hiçbir elektronik destek yok.
Transalp ile de800 rakip olabilir ancak.
Yamaha'nın kendini yenilemesi lazım 700 serisi eskidi ve rakiplerinin çok gerisinde kaldı her anlamda.

Transalp 750 ve V-Strom 800'ün olduğu ortama bence Tracer yerine Yamaha'nın Tenere 700'ünü koymalıyız.

Buarada yeni kullanıcı adın hayırlı olsun blueway2

Transalp 750 ve V-Strom 800'ün olduğu ortama bence Tracer yerine Yamaha'nın Tenere 700'ünü koymalıyız.

Buarada yeni kullanıcı adın hayırlı olsun blueway2

Bende 700 serisi derken tracer ve tenere'yi kastetmiştim.

Blueway nasıl bir ilgi.Garip gerçekten anlam veremedim.

Son düzenleme:
Motosikleti
K 1600 GTL
Bi yerde geçmesine gerek yok. Tracer motor filan değil dedin ya daha kötüleri var anlamında söyledim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Uuu güzel. DE ile işim olmaz ama bunu alabilir-dim. Maalesef yeni paralel çift silindir motorun ciddi bir titreşim sıkıntısı varmış. 2. nesil çıksın bakarız...

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ben yeni GS'e bayıldım, ilk hoşuma giden GS olabilir.

Yeni GS'nin gagası küçülmüş, gagasız GS mi olur, ön farı da eski tasarımı taa uzaktan bakınca aha bu GS dedirten bir tasarımdı, son hali X şeklinde japon motorlarına benzemiş, GS'e önden bakınca gemi gibi geniş heybetli motordu o heybetli görüntüsü azalmış. Tabi bir sürü geliştirme yenilik falan yine güzel motordur, nasıl olsa alamam, alabilsem de süremem anca böyle fotolarından videolarından gördüğüm kadarı ile sallarım. :)

Ama sana yeni GS yakışır, heybetli adamsın, senin boyunla sana küçük gelmeyecek başka motor yok gibi.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Yeni GS'nin gagası küçülmüş, gagasız GS mi olur, ön farı da eski tasarımı taa uzaktan bakınca aha bu GS dedirten bir tasarımdı, son hali X şeklinde japon motorlarına benzemiş, GS'e önden bakınca gemi gibi geniş heybetli motordu o heybetli görüntüsü azalmış. Tabi bir sürü geliştirme yenilik falan yine güzel motordur, nasıl olsa alamam, alabilsem de süremem anca böyle fotolarından videolarından gördüğüm kadarı ile sallarım. :)

Ama sana yeni GS yakışır, heybetli adamsın, senin boyunla sana küçük gelmeyecek başka motor yok gibi.

İnşallah bitim bunu alabilecek kadar kanlanır :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar