- Konu Yazar
Geçmiş olsun hayırlı olsun motorunuz sevgiyle binin:cat:
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:44 ----------
98 km gittiğiniz en yüksek hızlı moddamı acaba?
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:16 ----------
Bende test etmiştim amortisörleri klasik çin motorlarının bazıları gibi çok sert o yüzden bam güm vuruyor çukurda tümsekte.Aynı ölçüde bir çift daha yumuşak amortisör takılabilir.
Yok hayır karma gittim bazen 3.viteste bazen 2. vites bazen boşta bazen dik rapma..Özellikle rampada ve 3.viteste şarj yemesi bayağı farkediyor..
Evet biraz sert katılıyorum..Fakat sürüşü aşırı kolay ve o kadar zevkli..
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:25 ----------
Geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.
Demek ki bu aletleri de küçük şeyler demeyip full ekipmanla sürmek gerekiyormuş.
Ben de İstanbul'dan taşınma durumum çıktı, ilçe içinde çarşıya pazara gitmelik günlük kullanım için önümüzdeki 2 yılda böyle bir şey alıp xmax'ın yanında olsun mu diye takip ediyorum bu tip konuları.
Kesinlikle öneririm alalı 7 gün oldu 730 km yol teptim
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:28 ----------
Büyük geçmiş olsun, en kısa sürede sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle.
Teşekkür ederim azalsada hala acıyor bazen sancısı oluyor pansumana gidip geliyorum..
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:29 ----------
Konunun en başında belirttiğim gibi bunu almamdaki asıl amaç çayırova - kadıköy arası gidebilmesi idi..Bazen işyerine tek parça sipariş geliyor gün içinde yetiştirmem gerekiyor beklemiyor müşteri..Eee 150 liralık ürüne 180-200 tl yakıt masrafı ve üstüne kazanç koyduğun zaman fiyat şişiyor müşteri çok diyor..Ayrıca bazen orada teşhir sepet ürünler görüyorum..Babam giderdi normalde artık marmaray git gel yemek vs 70-80 tl minimum..Bu ise hesaplarıma göre 7-8 tlye gidip geliyor..Hali ile sipariş ürünü rahatça fiyatlandırabiliyorum..
Ve kendimce bomba olan konu..Bu hafta iki kere kadıköye git gel yaptım bununla.. Korkuyordum çünkü kadıköye gidip gelirken sürekli devir yapıyorsun ve yüksek hızlara çıkıyorsun oysa mahalle arası bazen boşta ve genelde yavaş hızda seyrediyorsun fakat korktuğum olmadı.. 45-50 dakikada gidiyor 40-45 dakikada geliyor..Genelde 2. viteste (55-60 arası hız) gidiyorum şarj konusu yaşamayayım diye bazen 3. vitese çıkıyorum kısa süreli..Ve bu iki işten 1000 tl kazandım (işyerine aldığım başka malzemelerde var o ayrı kazanç olacak) Oysa işin içine yakıt girseydi bu kazanç çok düşecekti muhtemelen hiç gidilmeyecekti.. İleride yedek batarya almayı düşünüyorum o zaman harika olacak benim için.. :rendeer:
Ekleme : Bulunduğum yerden kadıköy arası git gel 88 km..Git gel yol süresi ise 85 - 95 dakika..Yani bu süre zarfında araç sürekli devirde çalıştı buda gayet iyi..
Son düzenleme: