Abi ekipman yokki kışlık mont kazak giyiyorum motoru yeni aldım
Önce ekipmanınızı tamamlayın.
https://youtu.be/hrzs04Zt63Y
Son düzenleme:
Ankara soğuğunda kuryelik yapıyorum. - --->ayak kısmı : Kışın 2 tane kalın yün çorap üst üste + su geçirmez at derisi bot.
>bacak kısmı :en alta boxer üstüne gerçek yün içlik + üstüne polyester içlik × üstüne içi elyaflı iş pantolonu + su geçirmez diz örtüsü (etek)
>gövde kısmı: en alta atlet + gerçek yün içlik + polyester içlik + %50 yün %50 akrilik karışım kazak + gerçek kaz tüyü mont + en üstede motor montu 4 mevsim + siperlik tur camı
>boyun ve kafa kısmı: pamuk buff + polyester boyunluk + akrilik balaklava + tam yüz kapatan kask
> El kısmı: domuz derisinden eldiven içi elyaf dolgulu. + su geçirmez elcik
Ankara soğuğunda kuryelik yapıyorum. - --->ayak kısmı : Kışın 2 tane kalın yün çorap üst üste + su geçirmez at derisi bot.
>bacak kısmı :en alta boxer üstüne gerçek yün içlik + üstüne polyester içlik × üstüne içi elyaflı iş pantolonu + su geçirmez diz örtüsü (etek)
>gövde kısmı: en alta atlet + gerçek yün içlik + polyester içlik + %50 yün %50 akrilik karışım kazak + gerçek kaz tüyü mont + en üstede motor montu 4 mevsim + siperlik tur camı
>boyun ve kafa kısmı: pamuk buff + polyester boyunluk + akrilik balaklava + tam yüz kapatan kask
Universal olanı taktı servis ellerinde vardı. Herhangi bir markası yazısını göremedim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:50 ----------
Banada gıcık oluyorsunuz o zamankışın ortasında dışarıda kar ve kuru soğuk varken tişörtle dolaşırım. Sıcaktan dert yanarım da soğuktan dert yanmam. Doğalgaz bulunduğum oda da yakmyorum.
Ark.lar eşek derisi mi var sende diye takılıyorlar.
Tommygun ile aynı bünyedeyiz. Şimdi okudum yazdıklarını. Kiloların, yağların etkisi olsa gerek !![]()
Onlara bende gıcık oluyorum ama kendi hallerine bırakıyorum elimden bir şey gelmez. Ekipman konusunda tavizim yok. Adana sıcağında bile tam ekipmanla sürdüm. Üstüm başım bildiğin su oldu. Esen rüzgarda sıcak estiği için faydası olmadı ama ona rağmen ekipmansız sürmem. Adanadan istanbula dönüş yolunda sabah 5 te çıktım yola adanadan sonra niğde mi aksaray mıydı ne orası da tam tersi ayaz vardır orada üşüdüğüm kadar üşüdüğüm yeri hatıralmıyorum. 5 bardak çay içtim dinlenme tesisinde fayda etmedi. En son usta sen bana mercimek çorbası ver dedim öyle kendime geldim.üşümeyen yangınlı bünyelere gıcığım ama bu daha çok latife tarzı bir gıcıklık. Ama ekipmansız, yalnızca bir kask ile motor sürenlere fena gıcığım, öyle cıbıl cıbıl sürmediğini tahmin ediyorum.
Onlar zaten ekipmansız sürüş sonucu vücut bulanlar.Ama ekipmansız, yalnızca bir kask ile motor sürenlere fena gıcığım.
Bugün uyuyakalmışım .Normalde 6:30 da servise binerdim saat 7:25 te kalktım mecburen küçükçekmece-hadımköy arasını motorla gittim.
Üzerimde tshirt , held yazlık mont , riderdenim poyraz pantalon , revit yazlık eldiven ,uyduruk bir buff ve yazlık botlar vardı 15-20 km gittim hiç üşümedim keyifliydi üstelik![]()
Abi 6ile 7 arasında çok fark var baa
Arkadaşlar İstanbul'da sabahları daha kış gelmeden 20 derece ve ben titreye titreye gidiyorum. Üstüme sweatshirt üstüne yelek içine içlik giydiğim halde titriyorum. Bi ara kışlık baya bi mont giydim oda tutmadı. Kurye arkadaşlar yaz kış nasıl çalışıyor. 4kmlik yolu soğuktan gidemiyorum. Bana önereceğiniz bişey var mı?