- Motosikleti
- Honda Forza (NSS250)
- Konu Yazar
Yani nasıl bir öneride bulunayım bilemedim.
Bence listeye R1M'i ekle![]()
Değmen benim gamlı yaslı gönlüme
Sürekli bahçede motor temizlemekle, parlatmakla ömür geçmez. Hadi 2 hafta sildin, temizledin, parlattın, cillop gibi oldu ee peki 3. hafta ne olacak? İnsan sıkılır.
İmkan varsa AT gibi Tracer 9 Gt ve türevi uzun yolda seni yormayacak kuvvetli bir motorla haftada bir gün sabahın köründen geceye kadar bol bol gezip bir tane de bahçe için hobi amaçlı eski püskü, paslı cg ya da ybr gibi basit birşey alıp onunla da uğraşmak, toparlamak güzel olurdu.
Valla ben sıkılmıyorum ondan sanırım. Dünya markasıyım o konuda. Garajdan çıkarmadığım r25 için gece'nin 2'sinde "üstü toz olmuş mudur?" diye düşünüp, uyuyamayıp benzinciye gitmiştim. Yıkadım, temizledim, parlattım. Sonra huzurlu uyku.
Tracer +1 kabul ediyorum bu yanıtı. Teşekkürler. Cg yerine de ybr önerisini alıyorum. Yamaha fan'cılığım ağır bastı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:31 ----------
ahah RS'i ilk test edip ki 1 saat falan haldır huldur sürmüştüm, sonra XJ'ya ilk bindiğim anı hatırlıyorum
Bu arada AT ile TracerGT arasında da aslında baya bir fark var. Elbette ikisi de bol bol uzun yol yapma motoru, ama uzun yolu "nasıl" yapmak istediğin konusunda fark bir anda ortaya çıkıyor. TracerGT ile yaptığın şeyleri AT ile yaparsan pardon yapmaya kalkarsan kötü sonuçlanacaktır. Ben de yakın zamanda bu konuda kendimi kabullendim ki sana bahsettiğim Pegaso projesi biraz da böyle rafa kalktı.
Tracer GT gerçekten inanılmaz cezbedici ama yani istedikleri para da..
450k-600k arası ikinci eli. Sonunda şöyle bir yorum daha gördüm. İstedikleri para nedir? Çok aşırı anlamsız geliyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:32 ----------
Doğrudur ama konuyu açan kardeşimiz Ns 200 demiş, İnazuma demiş, Nk 250 demiş. Ben de kendimce "Yapıştır gitsin, sıkıntı olmaz arada kaynar" dedim.
Kaynamadı
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:33 ----------
Herhangi bir yüksek bütçeli motor alma imkanı varsa, düşük bütçeli f/p motor arayışına girmeyin. Kalite olarak arada inanılmaz fark var. 3 katı para verin, kafanız rahat olsun. Bütçe varsa O listede super tenereden aşağıda yazanlara bakmayın bile.
İmza: dominar 400 tur aksesuarlı kullanıcısı.
Çok çok değerli yorum bu yanıtı da +1 kabul ediyorum. Domi 400 ile tr turuna çıktınız mı? Yoruyor mu uzun yolda?
Tabi tabi, senin söylediğine cevaben değil de olur da ikisi de bir potada düşünülürse diye dedim ki pota zaten şampiyonlar ligi
B
Ee ben de tribün galatasaray'lısım :d şampiyonlar ligi olması normal.
Er6'yı sürdüğün gibi sürersen yakar
ama yakıttan ziyade sürüşteki korku nedeniyle öyle sürmezsin muhtemelen. 21 ön tekerle öyle işler çok hoş olmuyor.
Acımamış yapıştırmış yanıtı. Başlığı açarken dedim ki tommygun gelir er6 der, listeye kawa yazmayayım. Hayretler, yazmamış :d
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:36 ----------
Hepsinden birer tane al, kıyafetine göre binersn.:cat:
Ahaha buna çok güldüm. O garajda tenere ve tracer varsa twin dahil hiçbirinin yüzüne dönüp bakmam. Ötekileri alabilirler o kadar net.