Tom Cruise neden kask takmiyor ?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Koskoca Tom Cruise oldu olacak bir de gözlemeci tayfası gibi sarı yelek giysin bari :)

Adam bence ölümsüzlüğün sırrımı bulmuş, yaşlanmıyor da, bence o nedenle kask takmıyordur.

Şaka maka hayat Kelly Mcgillis'e adil davranmamış.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şaka maka hayat Kelly Mcgillis'e adil davranmamış.

Belki Kelly Mcgillis hastalik vs. gecirmistir bilemem.

Lakin Tom Cruise'in Top Gun Maverick'teki voleybol sahnesindeki fiziki durumuna bakinca, hayat her ne kadar adil davranmis olursa olsun, o yasta o fizige sahip olmak icin esekler gibi calisip, celik gibi irade gosterdigi acik secik ortada.

45 yasimda sadece insan gibi gozukup insan gibi yasamaya devam edebilmek icin haftada 5 saat pilates, agirlik ve kardiyo'ya harciyorum. Dile kolay, 60 yasinda herif. Boy da yok. Hiiic kolay degil... Helal olsun ne diyeyim. O filmden sonra adama tekrar saygi duydum resmen. Malum, Scientology fiyaskosundan sonra sifirladiydi :)

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Belki Kelly Mcgillis hastalik vs. gecirmistir bilemem.

Lakin Tom Cruise'in Top Gun Maverick'teki voleybol sahnesindeki fiziki durumuna bakinca, hayat her ne kadar adil davranmis olursa olsun, o yasta o fizige sahip olmak icin esekler gibi calisip, celik gibi irade gosterdigi acik secik ortada.

45 yasimda sadece insan gibi gozukup insan gibi yasamaya devam edebilmek icin haftada 5 saat pilates, agirlik ve kardiyo'ya harciyorum. Dile kolay, 60 yasinda herif. Boy da yok. Hiiic kolay degil... Helal olsun ne diyeyim. O filmden sonra adama tekrar saygi duydum resmen. Malum, Scientology fiyaskosundan sonra sifirladiydi :)

Kelly Mcgillis bizim partideki tayyörlü, fularlı teyzelere dönmüş, umarım hastalık sonucu olmamıştır bu değişim.

Pilatese sanki çapkınlık amacıyla gidiyormuşsun gibi bir hisse kapıldım.

Son düzenleme:

F54

Kelly Mcgillis bizim partideki tayyörlü, fularlı teyzelere dönmüş, umarım hastalık sonucu olmamıştır bu değişim.

zaman kadınlara acımasız davranır ( ajda pekkan hariç :p)

Forumdan Uzaklaştırıldı

Keşke... Sabah kalkınca ilk iş yapıyorum, kahvaltıdan önce, evde. Sırt ve bel için. Masa başı işi olanlar için şart. Yoksa belli bir yaştan sonra sırt ve bel ağrısı kaçınılmaz.

Kelly McGill'in vaziyet hastalık neticesi değilse, hayatın kendine adil davranmaması komple hikaye, tatlı ve şekerlemelere dayanamamış, kıçını kaldırıp hareket etmemiş, salmış kendini demektir.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
2018, bakk yine kasksiz ve saclar o bicim.

Ortaokul, lise mi ne İngilizce sınavımız var, hoca İngilizce bir kelime veriyor ve o kelimeyle ilgili cümle kurmamızı istiyor. "Cruise" diye bir kelime çıktı karşıma, anlamını bilmiyorum, sallarsam bir ihtimal tutar hesabı "Tom Cruise is good actor" gibi bir cümle kurmuştum da hoca sinir krizi geçirmişti.

botox ve gerdirme ameliyatları yüzünden olabilir, her an patlayabilir derisi :queen:

şaka bir yana adam Tom Cruise, takmaması normal- düşünsene keltoş hıyar bir tipin var, xmax ile geziniyosun polis hem tipten hem de kasktan ceza keserdi ::piloot::

Tom Kuruyüz'ün eline başını veren kızan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar