Sitede NT1100 kullanan var mı?

açılan diğer başlıklara baktım ama motor piyasaya çıkmadan evvel biraz konuşulmuş. satışa çıktıktan sonra bir daha bu motordan bahseden olmamış. forumda NT1100 kullanan hiç yok mu? varsa deneyimleri nasıl?

F54

karaborsaya düştüğü için bu sitede alabilen olmamıştır tıpkı transalp 750 gibi

İzmir Bayraklı'da sıfır NT1100 DCT alan bir arkadaşım var. Ama foruma üye mi, bilmiyorum. Yarın söyleyim, üye olsun, burada gözlemlerini paylaşsın.

Yani yakin dönem çok incelemesi de yok. Niyetim vardi fakat CBF i satip üzerine Bir CBF parası daha verip bunu almak mantıklı gelmedi. Fakat yakın markajımda :)

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
Yani yakin dönem çok incelemesi de yok. Niyetim vardi fakat CBF i satip üzerine Bir CBF parası daha verip bunu almak mantıklı gelmedi. Fakat yakın markajımda :)

Problemsiz bir CBF1000 sahibiysen, maceraya aramaya gerek yok. 2 tane Cbf edecek bir motor değil bence. Tarz değiştiriyor olsan, belki.

F54

üzerinde 1100 cc afrika motoru var çok güçlü bir motor değil belki de senin cbf ten güçsüz gelebilir sana ben 1000 satıp 1000 cc almayı pek mantıklı bulmuyorum ben olsam böyle bir değişim yapmam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar