Kask camı vidası

Merhaba arkadaşlar Lazer marka vertigo model bir kaskım var camındaki yan vidalardan biri gevşemiş uzun yolda rüzgarda düstü pek çok yere baktım bulamıyorum.Belçikadaki üreticisine yazdım cevap yok Öğrendiğime göre iflas etmiş ve kapanmış bir vida nedeniyle kaskı kullanamayacağım.Herhangi bir çözüm öneriniz var mı?Diğer vidayı götürsem üç boyutlu yazıcılarda yaptırabilirmiyim daha önce böyle bir parça yaptıran oldu mu aranızda?

Çizim programlarını kullanmayı bilen bir arkadaşın varsa, ona iki adet vida tasarlattırabilirsin aslında. Ve dediğin gibi 3D yazıcıda sert bir filament ile üretip kullanabilirsin. Daha pratik bir yol bence yok. Eğer vidalar görseldeki gibiyse ve diğeri duruyorsa, kumpas yardımıyla ölçü alarak çizimini yapmak oldukça basit.

Son düzenleme:
Cevap yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim rpover be firması ile görüştüm sadece kırmızı rengi mevcutmuş.Kargosu ile çok pahalıya geliyor.thingiverse sitesindeki çizimi indirip üç boyutlu yazıcı ile yaptırabilirsem iyi olacak.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:46 ----------

thingiverse sitesi çizimi indirmeye müsade vermiyor.Üç boyutlu yazıcı işlerinden anlayan birini bulmam lazım.

Cevap yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim rpover be firması ile görüştüm sadece kırmızı rengi mevcutmuş.Kargosu ile çok pahalıya geliyor.thingiverse sitesindeki çizimi indirip üç boyutlu yazıcı ile yaptırabilirsem iyi olacak.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:46 ----------

thingiverse sitesi çizimi indirmeye müsade vermiyor.Üç boyutlu yazıcı işlerinden anlayan birini bulmam lazım.

Download All Files butonuna tıklayıp bekleyince iniyor. Eğer inmiyorsa başka bir tarayıcıdan dene hocam. Yine olmazsa ben upload edip link koyarım senin için.

Başka tarayıcıdan deneyince indirebildim çok teşekkür ederim.Baskı için bir yer buldum 100 tl ye iki vidayı yapacaklar

İstanbul başakşehirdeyim. Gri yada beyaz renk uyarsa ücret istemem. Ama gelip alman lazım. Bu renkler PLA. ABS istersen sadece siyah var. Onun baskısı çok meşakkatli. Parça ufaksa onu da yaparım.

Çok teşekkür ederim sağolun var olun. İstanbul'da yaşıyorum ancak şu anda İzmir'deyim.İzmir'de bir firma ile anlastım parasını gönderdim.Yarın alacağım.

Çok teşekkür ederim sağolun var olun. İstanbul'da yaşıyorum ancak şu anda İzmir'deyim.İzmir'de bir firma ile anlastım parasını gönderdim.Yarın alacağım.

Üretilen ürünlerin görselini paylaşıp, sonucu da yazarsanız konu amacına ulaşmış olup ihtiyacı olana yol gösterecektir. İyi sürüşler. :)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ne kadar yardımlaşma dolu örnek bir post olmuş.

Forum ölmüş yalnızca goygoy yapıyorlar diyenlere goygoy yapanlardan biri olarak bakın işte güzel yardımlaşma postları da var bizim goygoyumuza da çok kızma diye buraya not düşeyim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ne kadar yardımlaşma dolu örnek bir post olmuş.

Forum ölmüş yalnızca goygoy yapıyorlar diyenlere goygoy yapanlardan biri olarak bakın işte güzel yardımlaşma postları da var bizim goygoyumuza da çok kızma diye buraya not düşeyim.

Kask camından konuyu köfte yemeye çeviremediğimiz için grup içi grubumuzda performans düşüklüğü hissediyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kask camından konuyu köfte yemeye çeviremediğimiz için grup içi grubumuzda performans düşüklüğü hissediyorum.

Kim demiş çeviremedik diye. Buyurun, afiyet olsun.:mrgreen:

3d-printed-meat.png

Merhaba arkadaşlar kask camı vidaları üç boyutlu yazıcıda üretildi gayet başarılı bir sonuç elde ettim.Bulunamayan parçalar için harika bir çözüm.Özellikle bu forumdaki paylaşımlar sayesinde çözüme ulaştım.Vakit ayıran bilgi paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Faydamız dokundu ise ne âlâ. Böyle geri bildirim vermek de çok zarif bir davranış. Keşke herkes böyle yapsa.

https://hizliresim.com/rpevjkz

https://hizliresim.com/mtvunh6

https://hizliresim.com/71qp5bx

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar