- Konu Yazar
Fi tarihinde bir Mercedes otomobil alacaktım.
Birisi ile konuşurken, açılır tavanlı Mercedes aradığımı söyledim. O kişi bana;
-"Abi, açılır tavanlı alma. Yağmurda su alıyor, araba göl gibi oluyor" dedi. Genelleme yaptı. Ben de ona;
-"Yahu, bu Almanya'daki Mercedes mühendisleri ne kadar geri zekalı ve sadist adamlar. Yağmurda su alan açılır tavalı otomobil üretiyorlar. Bundan herhalde sadistik bir zevk alıyorlar. Kendilerine bu konuda şikayet gelse de, yine inatla içine su alan, açılır tavanlı araba üretmeye devam ediyorlar. Mercedes markasının itibarını, hele hiç düşünmüyorlar" dedim.
O kişi salak salak yüzüme baktı.
Bugün HarbiyeliTRe'nin açtığı "R25 vs MT-25 Kronik sıkıntıları var mı?" başlıklı konuda "çok iyi bilen bir abinin, R25 vs MT-25 kaldırıma çıktığında şaseleri kırılıyor, sıkıntılı" dediğini okuyunca, yukarıdaki Mercedes olayı aklıma geldi.
"R25 vs MT-25 alma, kaldırıma çıktığında şasesi kırılıyor"
"Abi, Çin/Hint malı motor alma, haşat. Elinde kalır, satamazsın."
"Abi, bu Rus Kadınlarının hepsi o...., hemen altına yatar senin"
Liste böyle uzayıp, gider....
Münferit olayları genellemeyi niçin bu kadar çok seviyoruz, böyle?

Birisi ile konuşurken, açılır tavanlı Mercedes aradığımı söyledim. O kişi bana;
-"Abi, açılır tavanlı alma. Yağmurda su alıyor, araba göl gibi oluyor" dedi. Genelleme yaptı. Ben de ona;
-"Yahu, bu Almanya'daki Mercedes mühendisleri ne kadar geri zekalı ve sadist adamlar. Yağmurda su alan açılır tavalı otomobil üretiyorlar. Bundan herhalde sadistik bir zevk alıyorlar. Kendilerine bu konuda şikayet gelse de, yine inatla içine su alan, açılır tavanlı araba üretmeye devam ediyorlar. Mercedes markasının itibarını, hele hiç düşünmüyorlar" dedim.
O kişi salak salak yüzüme baktı.
Bugün HarbiyeliTRe'nin açtığı "R25 vs MT-25 Kronik sıkıntıları var mı?" başlıklı konuda "çok iyi bilen bir abinin, R25 vs MT-25 kaldırıma çıktığında şaseleri kırılıyor, sıkıntılı" dediğini okuyunca, yukarıdaki Mercedes olayı aklıma geldi.
"R25 vs MT-25 alma, kaldırıma çıktığında şasesi kırılıyor"
"Abi, Çin/Hint malı motor alma, haşat. Elinde kalır, satamazsın."
"Abi, bu Rus Kadınlarının hepsi o...., hemen altına yatar senin"
Liste böyle uzayıp, gider....
Münferit olayları genellemeyi niçin bu kadar çok seviyoruz, böyle?