Geçmiş olsun.Umarım bulunur.Adamlar profesyonel.inyaat makası ile gelip kesip yanındaki motorla ittirip hemen kaçırmışlar kamera olduğu halde
Motosikletimi polisler bulmuş. Bugün keslim aldım. Hırsızlar yakalanmış 20 Haziran'da mahkemesine çıkmıştım. Uyuşturucu aldık aldığımızıda hatırlamıyorum aldıysakta he yaptığımızı hatırlamıyorum diyordular SEGBİS ile mahkemede. Salıverdi mahkeme başka suçları yoksa diye. Ben ümidi kesmiştim bugan sabah Beyoğlu Haliç Polis merkezinden aradılar motorunuz bulunru diye. Adamlar kime verdiyseler gasp işlerinde kullanmışlar polise silahla karşılık vermişler Halıcıoğlu tarafında motor terketmişler. Polis olay dosyasını resimleri felan bana göstermedi nedense mahkeme boyutunda görebileceğiz belki. Neyse Şişli Yedi emin otoparkında 850 TL bayılıp motoru aldım. 14500 KM 2014 model kız gibibgaraj motoruydu. 1000 km kullanmışlar bu sürede.Motorun canını çıkarmış ş erefsizler.2 vitesta gaza dokununca kafa kaldıran motor şimdi karbüratörlü motor gibi basınca boğuluyor.Nasıl bir motor kullanıcı iseler düz kontakta sigortaları patlatınca kilidi kırmak yerine arka seleyi bir şeyle patlatıh sigortayı değiştirmiş sonrada koli bandıyla bantlamış kullanmış. Benzin depo kapağı nı tornavida ile patlatmış benzin koymuy gezmiş açık kapakla. İçim en çok Kappa Topcase için acıdı. 3 binlik çantayı aparattan kıra kıra koparıp atmış. İçindeki anahtar takımları çanta kadar tutardı onlarda gitti. En kötüsün motor güçten ölmüş bu daha acı verici.