Biz bayram dışında bile ayaklı cephane gibi gezerdik, bayramda dinlenirdik :queen:.
Siz bir tek bayramlarda mı torpil falan atıyordunuz :queen: ?
Biz bayram dışında bile ayaklı cephane gibi gezerdik, bayramda dinlenirdik :queen:.
biz genelde mantar tabancası ile takılırdık,ta o zamanlardan silaha karşı müthiş bir ilgim vardı,ama zevkli oluyodu ya
hatta bir bayramda biriktirdiğim tüm para ile havalı tüfek bile almıştım![]()
catapatben ondan patlattim
![]()
biri bi bayram bacaama sacma sıktı onu hatirliyorum.ssolessek
bi de bizim elimize bi tek su tabancasi gecerdi![]()
suu... zeytinyagi tenekelerini ters cevirip biseler patlatip icinde, ucururlardi. o muydu fuze? ben onu izlemeyi de cok severdimpatlatip kacisirlardi
hehe sonra teyzeler camlara cikar ortaliga bagirirdi
oooy oy..
Bak unuttum en çok yaptığımız aliminyum bulaşık teli var ya onu akşamları yakıp elimizle kocaman daireler çizerek havai fişekten daha fazla ışık çıkaarırdık..
Bütün mahalle bize bakardı.....
Derken ortaya garip bir kavim çıkageldi, sokaklarda garip garip Power Rangers hareketleri yapıp "Pikachuuuu" diye bağıran :queen:.
ne guzel anilar yahuu anlattiklariniz..benimde bi anim hic unutmam..ilk motorum vardi MZ150 daha yasim 17.. az bi para biriktirmistim ayakabi alacaktim bayramlik..alti su aliyordu ayakabinin..arife gunu motorsikletin gaz teli koptu..eyvah dedim..ya gaz teli alacaktim yada ayakabi.. tabiiki aldim gaz telini tamirciye taktirdim..ceptede kalana benzin aldim bayramda hep gezdim..ama ayakabinin alti delikti..)
markasını bile unutmamışım FEYZA füzeleri torpilleri
ben ucuz yollu yapardım
MAĞZEMELER: tw anteni aliminyum, kızkaçıra,pense :queen:
HAZIRLANIŞI: anteni bükerek kır yada pense yardımıyla:queen:
kenarlarını bük içine kızkaçıranın parutunu dök
fitilide koyup pense yardımıyla sıkıştır:queen:
PATLATILIŞIet su şişesi içine torpili koyup kipriti çak kaç GÜÜÜM
patla sesinden sonra şişenin yanına koşarak gel
zawallı şişe kendinden geçmiş halde yatıyor:queen: :queen:
mete alıntı yaparak koca sayfayı doldurup görüntü kirliliği yapıyon ya,bu kadarda alıntı yapılmaz ki ....![]()