İzmir'den İstanbul'a bir NC 750 macerası

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.
Teşekkürler.
Hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Motor ile 5 bin km gezmek ne kadar keyifli ise 300-400 km üzeri bir yere gitmek için sürmek ise o kadar eziyetli .
Hele yağmur soğuk falan ise katmerli
Haklısın abi. Ama katmer dedin de aklıma şöyle bol kaymaklı,fıstıklı... Allah razı olsun.
Hayırlı olsun.

Oğlunuzla güzel macera olmuş. Bir süre geçince gülerek anlatacak anı olmuş.
Teşekkürler. Eve vardığımızda anlatmaya başladık zaten.
Hayırlı olsun.Zor yolculuk olmuş.
Teşekkürler. Aslında biraz bizim üşengeçliğimiz zorlaştırdı.
İkiniz içinde unutulmaz bir macera olmuş.
İyi günlerde kullanın, tekeriniz düz bassın.
Teşekkür ederim.
hem hayırlı olsun hem geçmiş olsun. kazasız belasız varmışsınız.
Aynen òyle,teşekkürler..

Hayırlı olsun, okurken üşüdüm.

Sene evvel Istanbul’dan Çanakkale’ye 125cc motor ile tshirt-yazlık mont gitmiştim. Gece olunca hem dondum hem de yağmura yakalandım, halen hatırladıkça üşürüm.

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Motorunuz hayırlı olsun. Güle güle, kazasız belasız binin. Oğlunuzla yolculuk yapmış olmanıza çok özendim. Umarım ileride ben de kızlarımla yolculuk yapabilir, hatta yan yana motosiklet sürebilirim. :thumleft:

Hayırlı olsun, okurken üşüdüm.

Sene evvel Istanbul’dan Çanakkale’ye 125cc motor ile tshirt-yazlık mont gitmiştim. Gece olunca hem dondum hem de yağmura yakalandım, halen hatırladıkça üşürüm.
Teşekkür ederim. Giyim çok sağlamdı bizde. Soğuk olayını tahmin ettik ama yerlerin ıslaklığı paçaları ıslatınca ipler koptu.
Motorunuz hayırlı olsun. Güle güle, kazasız belasız binin. Oğlunuzla yolculuk yapmış olmanıza çok özendim. Umarım ileride ben de kızlarımla yolculuk yapabilir, hatta yan yana motosiklet sürebilirim. :thumleft:
Teşekkür ederim.
Neden olmasın inşallah sizde hayalinizdeki yolculukları çocuklarla yaparsınız.

abi hayırlı olsun macera iyidir.. senin yamaha ne oldu duruyorsa tam efsane olmuştur...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar