Arkadasım, bende aynı soruların cevabını arıyodum. Son 20 gundur busıtedeyım ve neredeyse her topıcı okudum. En azından cın malı alımamam gerektıgı kadar bılgı sahıbı oldum. Sana burda daha once defalarca kez acılmıs topıcı nıye actm demıorm, alınganlık gosterme

Bunu soyleyen kısıler bu konuda tecrubesı olanlar. En azından ! motoru olan kısıler, saygı uymak lazım

Neyse , bır malı 2 sene kullanmak var bıde 6 sene kullanmak var. '2500 ytl verıım ayagımı yerden kessın, scooter egomu tatmın edıım, seneye degıstırrıım' dersen eyw.. Fakat 'sımdı alacagıma 3 ay sora alım, uzerıne 1000 ytl daha koyım adam gıbı bısey olsun' dıyosan cın malı alma. Bu arada Yamaha' nın kesınlıkle cın malı oldugunu dusunmuorum (hatta degıl bılıorum) Yanlısım varsa duzeltın. Burda bu kadar ahkam kesmıs bırı olarak benım de henuz bır motorum olmadıgını, 25 gunluk arastırmalarım sonucunda en kısa zamanda (maddıyat olayı) Bır Kymco movıe xl 150 alacagımı (işalla) belırtmek ıstıyorum.. Alacagın motorun cınsı markası her ne olursa olsun kazasız belasız kullanmanı dılegyle...