Bendede çözemediğim uğultu var. 96 başlıyor 106 kadar. Çıldırttı beni.
Az önce 5000 bakımı için servise bıraktım. Ön dişliyi bir diş büyük tak dedim. Elimde yok dedi. Üstten yağ terleyen yerleri gösterdim. Bunlara yapacak birşey yok ama sıvı conta uygularım dedi. Yağı castrol koy dedim. Isınamadım putolina. Ben motordan soğudum. Alıp pişman olduğum tek motor bu oldu. Bu sesten kurtulmak istiyorum artık. Beynimi yedi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:24 ----------
2000 rodajından sonra titreme azalıyor. Elciklerde yok denecek kadar oluyor. Ayaklarda hala hissedilir olarak kalıyor. Sele çok sert maalesef. 2000 den sonra rodaj bitirmeye başladığınız dada bir miktar azalacak. Siz siz olun temiz bir yol bulun rodaj bitirmek için. Ben artık basmıyorum. Motordan angirik gungirik sesler geldiği için. Bu motorla uzun yolada çıkmam. Güven hissiyatım hiç kalmadı. Biri gelse ver bana dese al götür derim. O derece görmek istemiyorum. Bir kere suyu bulandırdı. Oxford elcik ısıtma almıştım. Vazgeçtim takmaktan. Tek tesellim 122 bine almış olmam.
Bahsettiginiz ugultu sorunu hangi viteslerde var? 4 5 6 da bahsettiginiz hizlar mumkun cunku.