geçen perşembe 4 günlük ege turuna çıktık arkadaşla bugün anca gelebildim eve daha şimdi.
rotamız giderken sahil üzerinden istanbuldan çıkarak tekirdağ,çanakkale, balıkesir, izmir ve aydındı. bu konuyu da daha gitmeden önce görmüştüm. deli gibi sucuk döner aşerdim. gittik arakdaşla aydının üstüne bugün dönerken iç taraftan dönelim ve afyona uğrayalım dedik. tam girişte cumhuriyet sucuk dönerci vardı hiç diğer firmayı aramadan pat oturdum yedim.
ne yalan söyleyeyim gayet güzeldi. tabii ki tavuk ve et döner değil ama farkı bir güzelliği de var.
fiyatı da 110tl idi galiba.
kola da 30tl hatta.
doğru 140tl ödedim. 9 temmuz 2023 itibari ile.
günde maks km rekorum 100 idi ve hayattan soğumuştum ybr ile.
dominarla baya zorlansam da gerçekten zevk de aldığım bugün en az 900km yaptım.
4 gün sürecinde de 2000den fazla yaptık herhalde.
senin bu konuyu açman sebebiyle de afyona uğrayip sucuk döner yedim abi ne yapalım
edit: bu arada uzun yolun öyle ya da böyle kattıkları oldu bana. önceden 100km maks yapmış biri olarak.
km algın kesinlikle değişiyor. önceden 100kmye fazla diyen ben. 200-300km görünce aaa iyi bari az kalmış diyebiliyorum.
ayıptır söylemesi kampta kaldığımız için her gün sıçmaya opete vs gittik. bazı zamanlar mekandan dolayı 40km sıçmak için opet yolu aradık. 40km fatihten beylikdüzü. düşününce epey var.
onun dışında sürüş hakimiyetimi ne kadar seviyor olsam da uzun yolda insanın gerçekten virajı gelişiyor. ben ki virajı çok iyi döndüğümü dşünüyordum bugün istanbula girince hep geçtiğim yerden öyle bir hızda sert viraj döndüm ki. yooook artık dedik.
inanılmaz.
ve viraj çizgilerini çok iyi yapaiblmeye başladım.
dışarıdan başlayıp dışarıda bitiremiyordum başta hep içeri giriyordu veya iki de bir gaz kesip dış tarafta kalmaya çalışıyordum ama şu an girdiğim gibi pata küte çıkıyorum.
şehir içi ara derede çok iyi olmanı sağlar efsane darlıklardan geçer sağlı sollu manevra manyağı olursun.
şehir dışı ise viraj kabiliyetini inanılmaz arttırır ve km algını değiştirir daha birçok katkısı var.
yarın işe gitmicem.
omuzlar, el bileklerim, sağ elim ve avucum vs. boynum, götüm her yerim ağrıyor. dayak yesem bu kadar kötü olmazdım.