Benim emisolede lastik lazim yayla sezonu geldi ustundekiler hemen kayiyor
sana da ön arka anlas capra set lazım üstünde gelen 5 yıllık lastiğe güvenipte zorkun yoluna vurulmaz seyirtepeye çıkmadan kaymaya başlarsın yasin al bir set taktır balansınıda yaptır ama muhakkak
Yok abi motor 5 yıllıkta üstünde gelen lastikler 2021 tarihli zorkuna bi sefer cktım anlas capra almayi düşünüyorumda osmaniyede balans ayari yapmiyolar motorlara
Kadıoğlu motorda var diye hatırlıyorum balans eskiden honda bayiinde vardı kapanmadan önce bi abimin nc700 üne yaptırmıştık belki süleyman çirkinde vardır eski yamaha servisi olan kardeşler motor
Yok abi daha benim kuzen seha 150 lastik taktirdi sordu hepsine yok demişler.lastik önce benim karbüratör sorunu halletmem lazım shengwey 150 karbüratör bulamadim hepsi sordum parcacilara yok diolar
Koca osmaniye de motor lastik balansı yapan bir yer yok mu ? Araba lastiği takan yerlerde yapamaz mı ?
Yok hocam kac yere sorduk yapan yok adanada var araba lastikcileride yapmıyor
Yok abi daha benim kuzen seha 150 lastik taktirdi sordu hepsine yok demişler.lastik önce benim karbüratör sorunu halletmem lazım shengwey 150 karbüratör bulamadim hepsi sordum parcacilara yok diolar
Koca osmaniye de motor lastik balansı yapan bir yer yok mu ? Araba lastiği takan yerlerde yapamaz mı ?
Karbüratörü rodajın bitsin çözeriz buluruz balansı ben var diye biliyordum ama yok demekki iskenderunda vardı ama oda yıkılmış balans önemli bi soruşturayım başka yer varmıymış iskenderunda
Abi rodaj bitti 600 km oldu karbüratör 125lik doyurmiyor motoru
Karbüratörü rodajın bitsin çözeriz buluruz balansı ben var diye biliyordum ama yok demekki iskenderunda vardı ama oda yıkılmış balans önemli bi soruşturayım başka yer varmıymış iskenderunda
Abi rodaj bitti 600 km oldu karbüratör 125lik doyurmiyor motoru
Dörtyol zirve motoru ara yunus ben cg lerime parçaları ordan yada gerezli motordan alıyordum hep onları ara onlarda vardır muhakkak takamazsanda beraber takarız