Motosikletini Göster !

950 smt ve 950 sm cok iyi motorlar.950 smt alinabilecek en iyi motosiklet.tek kotu yonu 9 litre yakiyo

990 smt var hocam, 950'lerde smt modeli yok. 950'ler karbüratörlü olduğu için fazla yakıyor, yeni modellerde ktm aynı bloğu enjeksiyonla birlikte 990 olarak üretti, bi tık daha az yaktırmak mümkün. önceki motorum da 990 adventure idi gazlayınca hiçbir farkı kalmıyor ikisi de benzini lıkır lıkır içiyor. :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Teşekkürler Haşmet , 997 görünümlü 996 (facelift) sende boksör tercih etmişsin ;) güzel günlerde kullanın..

Cok sagol. Boksör motor olmasi bir tesaduf :) Benimkisi piyasada spor araba denilebilecek en ucuz alet. Miata RF bile daha pahali... Acikcasi hic aklimda yoktu. Test surusu fikrimi degistirdi. Sasirdim kullaninca. Bayagi bayagi yolu tutuyor alet. 15 yildir ayni arabayi kullaniyordum, zamani geldiydi artik.

Cok sagol. Boksör motor olmasi bir tesaduf :) Benimkisi piyasada spor araba denilebilecek en ucuz alet. Miata RF bile daha pahali... Acikcasi hic aklimda yoktu. Test surusu fikrimi degistirdi. Sasirdim kullaninca. Bayagi bayagi yolu tutuyor alet. 15 yildir ayni arabayi kullaniyordum, zamani geldiydi artik.

Levorg mu aldın?

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Levorg mu aldın?

Daha sportif bir şey; BRZ. (Yanlış hatırlamıyorsam...)

Bu arada Subaru'nun hastasıyım, 2010-2012 arasında bir Impreza kullanmıştım, teknolojik olarak kalas gibi olup çok yakmasına ve yaktığı kadar gitmemesine rağmen (1500cc otomatik versiyon, motor o kasaya yetersiz kalıyor tabi, ona yakışan 2500cc turbo...) en sevdiğim arabam olmuştur. "Tren rayında gibi gitmek" ifadesinin tam olarak ne anlatmaya çalıştığını o araba ile öğrenmiştim, acayip de konforluydu...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Levorg mu aldın?
Cyan doğru hatırlamış.

Toyota iş birliği ile üretilmiş bir araç. Hemen hemen aynısı Toyota GR86 olarak ta satılıyor. Motor Subaru. Ama Toyota'nın D4S teknolojisini (direct ve port injection birlikte) ve otomatik versiyonunda Toyota/Lexus şanzıman kullanıyor. Eski kasa güçsüzdü ama 2022 sonrası fena değil.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Aynen ben yanilmisim.piyasasi ne kadar.gecen biri 110 bine satiyodu 950 sm

Yahu insan BRZ için "spor araba denilebilecek", "şaşırdım" falan der mi? :)
Spor muhabbeti olunca aha BRZ mi dedim ama sonra bu tanımlar yüzünden dedim heralde bu kadar sportiflik beklentisi doğurmayan bir şey.

Çok feci kıskandım, GT86'ya hallenmiştim ben de zamanında. Güle güle gazla.

[/COLOR]

Hayırlı olsun. Öyle ya da böyle herifler güzel motosiklet yapıyor yahu. Ayrıntılar mükemmel. Arka lamba, sele altı, egzos, arka süspansiyon ayarı vs. Tahminim uyuz eden sorunları illa ki vardır ama şekil onda on. Daha iyisi var mı tartışılır.

Eyw abi

En büyük sorunu reyzik tarzı oturuş pozisyonu.

Ve artçı selesinin minikliği, hanım görünce niye tek kişilik aldın dedi :)

Gücü daha alt devirlerde versin isterdim.

Alet rolantide cift silindir, yüksek devirde 4 silindir sesi veriyo.

O yağsız kalmış italyan sesini daha çok seviyorum.

Dediğin gibi meret sanat eseri.

Ha birde gidonu çok geniş, üstüne aynalarla 3mt oluyo aralardan kaçmak imkansiz 3 günde 5 sefer carptim araba aynalarına. Gidon altina almak lazım.

Quick shifter la yeni tanistim bayildim diyebilirim artçımın biri dsg mchi koydu lakabımı garibim benim yeteneğim sanıyor :)

Garaja ilk getirdigim zamanlardan fotolar ve aksesuarlari taktiktan sonra Pasifik kiyisinda gun batimini izlemeye gittigim zamandan bir foto.

baoitc0.jpg

m6gtw47.jpg

p11qjnv.jpg

Evet, gürpınardaki yollar genel olarak büyükçekmeceye göre nispeten daha iyi genelde orda sürüyorum o yüzden.

F54

AT'in hakkını veriyorsun. Ama çok yakar oralarda. :)

bu şekil arazide dağda bayırda 6 yı pek geçmez zaten işler müsade ettiğince biniyorum o kadar yakıta bakmıyorum geçen hafta kampa gittim bu tarz yolda fazladan 30 km yaptım 200 km de 14 lt yakmış diyelim
yan çantalar full yüklü çadır mat vs duble yük vardı 2 kişilik malzeme + 3 günlük yiyecek içecek :p yanımdaki arkadaş ta n max ile geldi öyle yollara girdik ki o pes etti yeter dedi aq bi yere kurulalım artık dedi :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:01 ----------

fazla batırmış sanki yan tarafdan güzelce gidebilirmiş

o güzel yolunda girişi battığım yerden de beterdi :) o yüzden battığım yola girdim
o çamurdan çıkışta böyle oldu :) sürükleye sürükleye

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar