Sizin gibi muhalefet olmaktan iyidir.
O kadar kriz varsa kafeler neden dolu?
işbu mesaj akp seçmeniyle değil, kendini muhalif tanımlayan kitle ile dalga geçmek için yazılmıştır.
Ağalar kafeler bir kıstas değil, millet 40 TL.ye gudik bir kahve alıp 5 saat oturuyor. Kimse de "lan git lan" demediği için millet saatlerce oturuyor, kafeler bu nedenle dolu gözüküyor. Ben geçenlerde İzmir'den otobüsle İstanbul'a geldim, yolda boğazım kurumuş, evin orada gece gece pub.a girip 5 bira çaktım, 450 TL. Otobüs biletinden pahalı. Resmen soygun, nerede bu devlet?
dik durduğunuz çok belliMuhalefet olmanın tersi iktidara boyun eğmektir. Dik durmayı tercih ediyoruz.
Gidişata göre almayan almadığıyla kalacak, parası da pul olacak.
İnşallah yanılırım.
Reis direk fıçıyı isteseydin keşke. Şaka bir yana herkes ülkenin yrrağı yediğini biliyor ama anlamamazlıktan gelmek işlerine geliyor. Omurga vücudun en önemli parçalarından biridir ama o olmadan da yaşayabiliyor bu canlılar.Ağalar kafeler bir kıstas değil, millet 40 TL.ye gudik bir kahve alıp 5 saat oturuyor. Kimse de "lan git lan" demediği için millet saatlerce oturuyor, kafeler bu nedenle dolu gözüküyor. Ben geçenlerde İzmir'den otobüsle İstanbul'a geldim, yolda boğazım kurumuş, evin orada gece gece pub.a girip 5 bira çaktım, 450 TL. Otobüs biletinden pahalı. Resmen soygun, nerede bu devlet?
dik durduğunuz çok belli
mecburen kk ya oy veren ben değilim üstüne pkk da var yine sesinizi çıkarmıyorsunuz
3 mayısta protesto edecekmişsiniz görelim sizi hadi
dik durduğunuz çok belli
mecburen kk ya oy veren ben değilim üstüne pkk da var yine sesinizi çıkarmıyorsunuz
Ağalar kafeler bir kıstas değil, millet 40 TL.ye gudik bir kahve alıp 5 saat oturuyor. Kimse de "lan git lan" demediği için millet saatlerce oturuyor, kafeler bu nedenle dolu gözüküyor. Ben geçenlerde İzmir'den otobüsle İstanbul'a geldim, yolda boğazım kurumuş, evin orada gece gece pub.a girip 5 bira çaktım, 450 TL. Otobüs biletinden pahalı. Resmen soygun, nerede bu devlet?
Tamam işte erdoğan gitsin de ne olursa olsun diyen tipler siz değil misiniz? o kadar kafa yorup iftira atacağına en basitinden seçim haritasına bak güneydoğu hdp olan yerler kime oy vermiş anlarsın. Soyluyu takip edersen görürsün Bol bol sarı torbalarını hiç hükümete iftira atma asıl sen komik oluyorsun.KK ya oy vermemizin sebebi sizin sabit fikirliliğiniz olduğunu anlayamıyorsunuz daha .Bize saçma saçma PKK argünamı üretmeyin komik oluyorsunuz artık.Sanki açılım sürecinde oslo görüşmelerini. Pkk ya müdahale etme yetkisini askerden alıp valilere verildiğinde.PKK nın şehirlerde lojistik yapıp şehir içinde hendek savaşı verip bir çok şehit verdiğimizde PKK lıları karşılayıp çadır mahkemeleri kurulduğunda sloganlar eşliğinde Kobaniye geçirildiğinde yedikleri lahmacunları bile bize ödettiklerinde hiççç PKK endişeniz hassasiyetiniz yoktu.Bu gün PKK HDP falan deme boşuna.
Yeter ağladın sus.Hadi kardeşim git sen şu ileride Suriyeli arkadaşların ile kardeş kardeş kumda oynayın.Burada büyükler bir şey konuşuyor.
dik durduğunuz çok belli