Her kuşun eti yenmez.

O AMG 1000 bg. lere yakın ve kim geçemezz diye bir şey söyledi? Yaş kaç? 15 mi?

Motosikleti
Ns200 15"
Her taşıtın kendine göre artıları vardır arabadada bu olay şanzımanda bitiyor, ama bu kapışma eski litrelik motosiklet değilde yeni nesille olaydı iş çok daha farklı olurdu. Unutmamak gerek :) istedikleri kadar son hızları yüksek olsun trafikte beklemek onların kaderi.

Motosikleti
yok
Her taşıtın kendine göre artıları vardır arabadada bu olay şanzımanda bitiyor, ama bu kapışma eski litrelik motosiklet değilde yeni nesille olaydı iş çok daha farklı olurdu. Unutmamak gerek :) istedikleri kadar son hızları yüksek olsun trafikte beklemek onların kaderi.
bu sabah tekrar düşündüm aşırı hız iyi bişey değil zaten trafikte evet onların bekleyiş kaderi :)

O AMG 1000 bg. lere yakın ve kim geçemezz diye bir şey söyledi? Yaş kaç? 15 mi?
sen mümkünse uzak dur benden hatta forumdan uzak dur

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
hayabusa almanın zamanı gelmıs demekkı satsın pionayı

F54

avrupa da öyle stok araba pek yok yollarda genel 3000 4000 cc meşhur alman markaları dolu otoyollarında hız yapmak ta serbest 1000 rr R1 vs var diye herkesi geçerim sanıyor motorcular malesef eline verirler

Motosikleti
D400
videoyu izlerken sadece yolların ne kadar düzgün oldugu ve aracın neredeyse hiç sarsılmadıgını düşündüm :D

İtalya otobanlarini bir gorsen geri donmek istemezsin. Sehir icinde millet diz dirsek donuyorlar neredeyse.

Mesela bir sukuterin o kadar yatabildigine ilk defa sahit oldum ben

Motosikleti
Ns200 15"
İtalya otobanlarini bir gorsen geri donmek istemezsin. Sehir icinde millet diz dirsek donuyorlar neredeyse.

Mesela bir sukuterin o kadar yatabildigine ilk defa sahit oldum ben ��

Bizlerde virajlara diz dirsek giriyoruz ama çıkamıyoruz :) özellikle nylon lastiklerle çok güzel yatılıyormuş :). Şaka bir yana ülkemde böyle asfalt kalitesi olmasını çok isterdim ama nerde keşke derdimiz asfalta kadar inebilse...

Son düzenleme:
Bizlerde virajlara diz dirsek giriyoruz ama çıkamıyoruz :) özellikle nylon lastiklerle çok güzel yatılıyormuş :). Şaka bir yana ülkemde böyle asfalt kalitesi olmasını çok isterdim ama nerde keşke derdimiz asfalta kadar inebilse...

Ben otomobille gittim geçen sene, bu sene de kısmetse motosikletle gideceğim. Otomobilde o asfalt için en sert ve en geç ısınan lastik gerek. Michelin Cross Climate 6000 km'de 16000 km'lik eskidi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar