Ben muhalefet olsam "Ne haliniz varsa görün" der, partiye kilit vurur, keyfime bakarım.
Başlığı açan arkadaş biraz çoşkulu anlatsada maalesef haklı!
2001 krizini yaşamış biri olarak ornek vermek gerekirse,işyerinde hiç susmayan telefonlar bir günde bıçak gibi kesilmişti. 6 ay yarim maaş aldık sonrada kapanmıştı. 1 sene işsiz kalmıştım.bankacilar taksicilik yapmaya başlamıştı...
Bu ekonomik durum sürdürülebilir değıl secimden sonra patlayacak maalesef bir sürü insan işsiz kalıcak,piyasa durma noktasına gelicek ve talep azalicak. Karaborsada haliyle bitecek...hepimiz tüketimden ziyade kanunumuza çekilmiş şekilde yaşamaya çalışıcaz.
Ülkeyi cahil insanlar yönettiği için bunun düzeltilmesi imkansıza yakın...
Hayal dünyasında yaşıyorsun.. Dolar 30 olduğunda senin kazancın da en az yüzde 40 artar.. aradaki yüzde 10 fark gitgide fakirleştiğimizin fotosu.. Ama bu gün bile bakarsan geçen sene 60 a 70 aldığın xmaxleri bu gün 160 ,170 bandında almak için sıraya girmiş binler var..
Demakki bu işte bir yanlışlık var..Bir daha düşün yeni bir başlık aç...
Asiri derecede ciddiyim.Yolun sonu gorundu.
Kriz patlak verdiginde hangi ulkede arac satislari rekor kirmis,var mi ornegi ?
Tam tersine nakite olan ihtiyac nedeniyle ucuzlamasi beklenir.
Yani simdi 13.000 usd verip hornet alip 15.000 usd den satmays calisan tuccar,
Dolar 30 tl oldugunda o horneti 15.000 usd ye satmasi mumkun degil.
Kim verecek o paralari yaa ?
bilinçsizce yazıyorsunuz. Bu ülkede zaten kriz patladı dolar 22 TL ? Hiç bir fark var mı hayır yok ..
Ülkemizde fakir olduğu kadar zengin oranı da çok yüksek bu yüzden fazlasıyla satılmaya devam eder
Ben muhalefet olsam "Ne haliniz varsa görün" der, partiye kilit vurur, keyfime bakarım.
Yav iyi oldu bu baslik ekomiden anlayamayanlar hemen kendini belli ettib
Ruble 2014 un temmuzunda devalue oldu.
http://https://carsalesbase.com/russia-car-sales-data/
Bakin bakalim arac satislari nasil etkilenmis
Yazik,yazik.kafayi kullanin biraz ya
Edit: simdi gordum 2009 daki hayvan gibi dususte meshur 2008 global krizin sonucu.
Sonuc : Evet evet bize hicbisey olmax, aynen![]()