Ducatı 999...Hani Racingler Vuuuuu Yapardı...Traktör mü yoksa Racing Makine mi..VİDEO

Motor forumlarında gezinirken birde baktım Ducati videosu var...Yani bu sese ulaşmak için egsoza gerek yoktur herhalde...Bu nasıl bir racing...

Vuuuu diye ses çıkarması gerekmezmi bunun...:queen:

Traktöre benzettim biraz...Tabi motor hızlanınca zevkli bişey oluyordur kesinlikle...:p

http://www.youtube.com/watch?v=eFF8IKiJGbs

bunlarda L-twin motor var diye biliyorum ondan böyle ses çıkaryorlar heralde

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yanlış bakıyonuz....Aslında o bir chooper. granaj la speed yapmışlar kandırıkçılar.....:queen: :queen:

beyler Nişantaşında bir tane Ducatı görüyorum sürekli böyle tatlı tatlı gidiyor ...ahenkle dans ediyor...:)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
V2 motordan daha fazlasını beklemek hata olur. Kaldı ki Zamanında Ducati 748 in sesini yakından bir süreliğine dinlemiş birisi olarak 4 silindirli motorların bunun yanında inek mölemesinden farkı kalmıyor diyebilirim.

Gerçekte yeri titreten birşey desem yalan olmaz. (egsoz Termignoni)

Not: Gta SanAndreasta Ducati falan yok:cherry:

akira allahtan kork bea...e ben nasıl yüklüycem bunu siteye...gta da ducatinin birebir babası var...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:mrgreen: Metehan abi ben silindir farkı var die biliyorum ama yanlış olmasın birde sendemi vuuu diyenlerdensin:) Bnm motorun sesinede bir şeyler uydurursun yne hehe

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
bence o motor birçok race den daha deli baba manyak bir motor özel bir alet saat gibi ses geliyo motor sesi diye buna derim ben adam daha gaza basmıyo bir bassa yıkacak ortalığı

sesi tmm iyi deil ama motor manyak bişi. tutulmaz. allahım inş bi güz bu ducati 999 a binmek nasip olurrrrr

Ducatilerin motor sesleri hep böyle bildiğim kadarıyla. Ayrıca gerçekten çok güzel :) Kırmızı bi 999 isterdim açıkçası..

butun motorlarında desmodromic subap acma-kapama sistemi kullanan ve bu yuzden kendine has bir sesi ve karizmasi olan,genelde alt devir sevmeyip bu devirlerde debriyaj ustalığı isteyen ve sahibi olmaktan fena gurur duyduğum makinedir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar