Dün akşam eve dönüşte iki bin kilometreyi geçtik ve 6500-7000 devirde çıkan devir limitleyici ışığıda ortadan kalktı. 7 bin devirde 127 kilometre hıza çıkıyoruz. Hızlanması gayet iyi. Eski dominar ile kıyasladığımda arada hissedilir fark var. Kısmet olursa bugün, servisde müsait olursa yağ değimi yapmayı düşünüyorum. Akşam dönüşte de rodajı bitireceğim. Yol tutuşu diğer dominar ile aynı. Hiç bir fark yok.90 kilometre hızla giderken gazı açınca hiç gitmeyecekmiş gibi duruyor ama sonradan atılıyor. Bir keresinde vitesmi düşeyim gazmı açayım dedim, öndekini geçmek için. İlk önce terettüt ettim, hiç bir şey yapmadım. Sağ şeritte bir aracın arkasından devam ettim. Sol yanım ise başka araç tarafından kapalıydı. Makasda atmak istemedim. Daha doğrusu motora güvenemedim. Bir müddet öyle gittikten sonra pozisyonlar hiç değişmedi. Vitesde düşmedim açtım gazı sağdakini makasladığımda hızım 143 kilometreydi. Normalde makas atmam. Ne araçla nede motorla. Aralarında tost olmak istemem. Sol şeridi işgal ediyorlar. İşi biten sağ şeride yönelmiyor. Motorun rodajı bitti sayılır ama benim motorla olan rodajım daha bitmemiş. Bizbirimize güvenmemiz lazım ama ben ona şimdilik güvenemiyorum. Ne yapar ne eder, limitleri neler henüz öğrenemedim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:31 ----------
Musteri taleplerini iletsin, siz kimsiniz?
Sayın vycmajoris, kdiner bu motorun başlığı açıldığından beri bu motorun başlığındadır. Keza bende öyle. kdinerin geri bildirimleride bizim için çok önemlidir. Yazdığı yorumlarda öyle. kdiner kimmi? bizim için tavsiye alacağımız önemli biri. Burdan olsun telefonla olsun kendisinden bir çok tavsiye ve yardım aldık. Kdinerin yorumlarını keyifle okuyoruz. Okumayada devam etmek istiyoruz. Müşteri taleplerini iletsin, zaten ona mani bir sözü olmadı. Müşteri motoruna kavuşmak için sabırsızdıki bu gayet normal, teselli olmasını için güzel bir yorum yazmış.
Bende motoru almadan önce çok sabırsızdım. Şuan alimde ve 2 bin kilometreyi geçmişim. Yorum yazarken karşıdakini kırıp incitiyormu dikkat etmek lazım.