Bazen yol yaptıktan sonra eve gelince fan gibi birşey çalışıyor ben genelde bunun susmasını bekleyip öyle stop ediyorum. Doğrusu bu mu yoksa onu beklemeden stop edebilirmiyim.
Aksesuarlı pakette üzerinde gidon yükseltici de var sanırım. Buna ek gidon yükseltici takan var mı?
Bazen yol yaptıktan sonra eve gelince fan gibi birşey çalışıyor ben genelde bunun susmasını bekleyip öyle stop ediyorum. Doğrusu bu mu yoksa onu beklemeden stop edebilirmiyim.
Gidon yükseltici almıştım. Taktım geri söktüm. Gidon yüksek. Ekstra yükseltmek çok ihtiyaç değil.
Hayırlı olsun
Belirtilen günde teslim oldumu yoksa fazladan bekledinizmi acaba ?
Bu arada 30 Mayıs teslim motor kalmamış dominarda artık bir sonraki partiye atıyor tarih
Dün bayide üstüne oturduğumda bana faydalı olacağını düşündüm. Kablolar/hortumlar sorun yaratmıyorsa muhtemelen alıp denerim.
Sabah itibari ile 1500 kilometreye geldik. Rüzgar sesinden çok şikayetçiyim. 60 cm tur camı bulamadım. İnternette olanlar versiyon 1 için. Versiyon 2 için 60 cm tur camı bilen duyan olursa link atarsa sevinirim. Motoru sıfır alacak arkadaşlara tavsiyem, Motor hareket ederken sıkıntı çıkarmayacak bütün civatalara wd40 sıkın. Arka ve ön ayaklıkların hareket eden yerlerine ve civatalarına, arka firen pedalına mutlaka sıkın. Paslanmaya çok elverişli.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:30 ----------
Motoru aldığımdan beri farkettiğim birşey var. Önceden hızlı gitmeyi çok severdim. Artık öyle bir hissiyatım yok. İçimden gazı açıp uzamak gelmiyor. Demekki zamanla törpüleniyormuş bu duygular. Bu motorun en sevdiğim yanlarından biri, rampada seni üzmemesi. Motorun ağır oluşunu bu sene daha bir çok hissettim. Eskiden ağırlığı pek sorun teşkil etmiyordu. Bağzan altındaki aletin hafif olmasını istiyor insan. Devirdiğinde tek başına doğrultmanın imkanı yok![]()
GP kompazit in 59cm olan camı var ona bakabilirsini veya deflektör kullanabilirsiniz.
Bende motoru bekliyorum ama hiç bu kadar motoru arayacağım aklıma gelmez di![]()
Heryere araba ile gidiyorum Allah canımı alıyor
Umarım 30 mayısta teslim olur bu arada anormal Dominar satışı var teslim tarihini 30 temmuza çekti kuralkan
Çok enteresan bir piyasa içindeyiz sunun şurasında 2 sene önce yıl sonunu bekler bayilerin ellerindeki araba motorları kampanyalı alırdık indirimle suan bu vasıtalara ulaşmak için neredeyse araya adam koyup onada para vereceğiz bakalım nasıl bir pazartesiye uyanacağız
5 nisan siparişti 24 nisan tahmini teslim tarihiydi. Motoru 8 mayısta aldım.
Hayırlı olsun.
Henüz belki erken ama, Evo ile bi karşılaştırma yaparsan, ne dersin?
Ona baktım. Uyumlu olduğu model 2017/2022 diyor.
Yav ha 17 olmuş ha 22 23 olmuş hepsi aynı zaten, 23 modelin orjinal ön cam ve eklenti parçasını zaten çıkaracaksın aldığın gp nin camını takacaksın biraz fikir yürüt, aldığın camı zaten 23 modelin orjinal camının üzerine takmayacaksın lütfen yapma böyle böyle şeyler.
60cm tur camı ve egzoz koruma demiri sipariş ettim. Eski günlerdeki gibi. Yıl 2017.
Bu kısmı okumamışım pardon.