Zincir Dişli Fren Disklerinden sonra Motordaki güç düşüşü

Merhaba gsxr250 kullanıyorum. geçen hafta fren disklerini ve balataları ayrıca zincir ve dişli değişimi yaptım. motorun çekişi inanılmaz düştü.

zincir dişliyi motoavm den did marka aldım sağolsun sahibi çok ilgilendi kargoladı, fren diskleri sfs den aldım. balatalarıda kaan elektronikten.

ustayı daha aramadım önce sizlere danışmak istedim. tecrübeli arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Balatalar diski ısırıyor olabilir mi? Her 2 lastiği de yerden temasını kesip elle çevirdiğinizde (vites boştayken) lastik rahat dönüyor mu? Dişlileri orijinal ebatta mı kullandınız?

benimde ilk aklıma geldi ileri geri yaptım pek ses gelmiyor gibi. dişlileri orijinali neyse onu aldım.

lastikleri yerden kesebilsem hemen deneyeceğim ama.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Çevrenizde biri yardım etsin, yan ayaklıktayken hafif havaya kaldırın.

bu yaz aynı motora aynı değişimleri benim de yapmam gerekecek cevabı ustanızda bulursanız bilgilendirir misiniz?

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Motorun orta ayağı yoksa başka şekilde de deneyebilirsin. Trafik olmayan bir yerde bir kaç dakika kullan. (Fren kullanmadan) sonra fren disklerini kontrol et ısınma varsa sorun vardır. Yeni takılan dişlileri kontrol et. Farklı bir ebatta olmasın.

cevaplar için hepinize teşekkür ederim arka balata sürtüyor.

arkaya takılan dişlinin diş sayısı sökülen dişlidekinden düşükse torku düşer max hız artar. tam tersi de ön dişli için geçerli. bence bu daha muhtemel.

Merhaba gsxr250 kullanıyorum. geçen hafta fren disklerini ve balataları ayrıca zincir ve dişli değişimi yaptım. motorun çekişi inanılmaz düştü.

zincir dişliyi motoavm den did marka aldım sağolsun sahibi çok ilgilendi kargoladı, fren diskleri sfs den aldım. balatalarıda kaan elektronikten.

ustayı daha aramadım önce sizlere danışmak istedim. tecrübeli arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var.

Yeni fren balataları 250 hatta 500 km ye kadar alışana kadar diske sürtme yapar.

zincirde ve dişlide allaha şükür sıkıntı yaşamadım ama arka balatam sürtüyor ve motorumun çekişini çok etkiliyor. nc 750 balatası takılmış ve tam kavramıyor.

zincirde ve dişlide allaha şükür sıkıntı yaşamadım ama arka balatam sürtüyor ve motorumun çekişini çok etkiliyor. nc 750 balatası takılmış ve tam kavramıyor.

dişli sayısı farkı sıkıntı yaratmaz zaten, kullanıma göre tork/max hız dengesini değiştirmek için dişliyle oynanabilir. takılan dişlinin diş sayısına bakın, bir de orjinal dişlilerin diş sayısıyla karşılaştırın. bu detaylar daha net cevap verecektir diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar