Ilk motorumu alcam, hizi cok severim, tecrube edinmeyi goz onunde bulundurursak.. ?

Ilk motorumu alcam, hizi cok severim, tecrube edinmeyi goz onunde bulundurursak ne onerirsiniz ilk racing alabilirsem öyle birşey alırım ama arkadaşlar biraz daha pekiştirmen gerek diyolar, siz ne dersiniz .. ?

Zealsun gs200...Bunu bir görmeni tavsiye ederim ama dikkkatli ol yine de hızı fazla sevme...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yoksa önce bir ehliyet al varsa bir eğitim al derim sonra motoru alırsın acelesi yok

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
İkinci el bulabildiğin en ucuz cbr 125 i al öğren sonra pek zarar etmeden sat derim.

Zealsun gs 200 ü de ikinci el uygun fiyatlara bulabilirsin.

Ama amacın öğrenmek olduğu için sıfır motor alayım dersen çok zarar edersin haberin olsun.

önce kendinden ve ne kadar süre motosikletle haşır,neşirsin bahset'te sana yardımcı olmaya çalışalım kardeşim. ama senin amacın öylesine makara geçmek ise kimse sana yardımcı olmaz daha önce motosiklet'in olmadığına göre ne kulanıp,kullanmadığını bilinmeden nasıl cevap verelim.hemde sürat seviyorsun biraz acı oldu ama özür dilerim.hayırlı ramazan bayramını kutlarım.sağlıcakla kal.

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
öncelikle derdini tam olarak anlat, sonra cevapları bekle
sen ortaya genel bişey söylemişsin
aç bakalım biraz düşüncelerini biz de ona göre tavsiyede bulunalım
motor var 1000 e motor var 25000 e, bunu da göz önünde bulundur değil mi ama
ramazan bayramın kutlu olsun bu arada...

motor eğitimi surecinde dusuncelerin degişir. araba kullanırmısın bilmiyorm ama karsılastırırsak motorla ortalama bi motor herhangi bi arabadan cok daha hızlıdır yani ortalama bi motor sana zaten - cok hızlı - gelicektir ilk binmede muhtemelen. ayrıca motorlar arasında hız motoru olarak bilinen bi alet alırsan şaşırırsın gozun korkar.. bunları bi dusun... bn de er-5 var ortalama gucte, 500 cc lik 53 bg lik bi motor. 100 km ye 4-5 saniyede cıkıosun.. misal yani..

Arkadaşım bende ilk CBR 125 ile başladım fakat Kanuni Racer 200 de harika birşey şu anda onu kullanıyorum.

önce kendinden ve ne kadar süre motosikletle haşır,neşirsin bahset'te sana yardımcı olmaya çalışalım kardeşim. ama senin amacın öylesine makara geçmek ise kimse sana yardımcı olmaz daha önce motosiklet'in olmadığına göre ne kulanıp,kullanmadığını bilinmeden nasıl cevap verelim.hemde sürat seviyorsun biraz acı oldu ama özür dilerim.hayırlı ramazan bayramını kutlarım.sağlıcakla kal.

Dostum haklısın, bazı eksikler olmuş tam cevap vermek için, arkadaşlar en fazla verebileceğim para 8 milyar bu motor için eğitime gidicem ondan sonra cbr 125 te sıkıntı çekmem demi kullanmakta ?

şimdi hiç bir şey konusunda tecrüben olmadığını farzedersek.sadece bütçe vererek yani 8 bin ytl ile şunları yapabilirsin.ikinci el bir hyosung,honda 250 cc'lik bir makine alım satım 6'ya gelir..kasktı,dizlikti,eldivendi,monttu ve ehliyetin yoksa eğitim ücreti de etti mi 2 bin.al sana matematiksel olarak yapabileceğin bir seçenek.boyun kilon varsa zaten cbr125 düşünme.

Valla bu konular da site üyesi boy un açtıgı konulara bi göz at derim.Benim abim ilk motora R1 le başladı ,hayret ettiydim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar