2000 lilerin başından beri Çin menşeili onlarca marka geldi gitti kalanlar var ben daha cf moto yu koyarsak bir köşeye hiç bir modelde süreklilik devamlılık görmedim hep bir parti iki üç parti geldi devamı gelmedi varsa 10 yıldır 15 yıldır şu model düzenli güncellenerek geliyor diyen lafım yok benim aklıma gelmiyor .. bajaj iyi müthiş demiyorum ama ikinci eli yedek parçası ve bajaj Türkiye ye geldiği günden beri bir düzenliliği sabitliği var aynısı tvs içinde geçerli hero çok sonraları girdi piyasaya ama oda iyi gidiyor düzenlilik sabitlik açıısından..
düşük hacim tek silindir motor parçası olsun yürütmesi kolay yeterki parçası olsun..
ustaların servislerin dükkanları depoları parça bulunamadığı için yapılamayan motorlardan geçilmiyor bazı motor sahipleri artık yeterki parçayı bulıyım para önemli değil neyse parası vericem yürüsün makine noktasına gelmiş durumda..
düşük hacim tek silindir motor parçası olsun yürütmesi kolay yeterki parçası olsun..
ustaların servislerin dükkanları depoları parça bulunamadığı için yapılamayan motorlardan geçilmiyor bazı motor sahipleri artık yeterki parçayı bulıyım para önemli değil neyse parası vericem yürüsün makine noktasına gelmiş durumda..