Kawasaki'nin distribütörü sanırım hala Z-Moto.. Hiç kawasaki motosikletim olmadı ama kawasaki motosikleti olup sinirden ağlayan arkadaşlarım oldu. YouTube'da çok güzel duygularla Kawasaki alıp artan tereddütlerle makinesini satan maceracıları görüyorum.
Kenan Sofuoğlu'nun reklamıyla, 3. köprüdeki şovla reklam olamayacağını anladıklarını zannediyorum. İnsanlar ilgi istiyor, yedek parça istiyor, istedikleri yedek parçalarda da fiyatını duyduğunda tükürük bezleri kururcasına yutkunmak istemiyor.
Eminim son zamanlarda grafik inat ve ısrarla aşağıya doğru düşmüştür motosiklet satış ve tercih konusunda. Bir şeylerin yanlış yapıldığını umarım fark etmişlerdir. Kendisinden bir parça gibi gördükleri Kawasaki markasıyla bütünleşmiş bir çok arkadaşım markaya küstü ve gitti, samimiyim.
Yıllarca da fuara katılmadılar zaten. Umarım Kawasaki sevenler için güzel bir şeyler yapmaya çalışırlar, ne diyeyim..
Ben de başlangıç olarak almayı düşünüyordum ama bu tarz problemler yüzünden vazgeçtim. Sonra motopikselin bir yayınında 2022 yılı boyunca yanlış hatırlamıyorsam 22 motosiklet sattıklarını duyup daha da yüzüne bakmamaya karar verdim.
Yedek parça ve motosiklet sıkıntısı olmasa inanılmaz derecede talebi olacak bir marka bence.