- Motosikleti
- Honda Forza (NSS250)
Arkadaşlar Yamaha'dan ne bekliyoruz? Mt serilerinin hepsini yollarda görüyoruz zaten. Yollarda görmediklerimizi de sarı site ve Fb.de kol gibi fiyattan "ilan" olarak görüyoruz. Yamaha'nın ne motoru var da fuarda görmek için kıç baş yırtıyoruz? Mt25 mi? R25 mi? Tenere mi? Yoksa Mt07 mi?
Kendileri alenen galericilik yapan Yamaha ve Honda bayilerinin protesto edilmesi gerekiyor. Honda'ya toz konduramayanlar Moto Lost'un Esengül videosunu izlesin.
Açık konuşmak gerekirse şu para kazanma kunekliğinden kurtulup az biraz karakterli olmalıyız.
Adı üzerinde "fuar". Bu fuarda neden Ducati, Triuph görmüyoruz, neden Bmw yok diye sorgulamalıyız. Kim şey eder Yamaha ve Honda'yı? Dct nc görmek için mi fuara gidiyorsunuz?
açıkçası ben evet tracer tenere görmek için fuara gitmek istiyorum. ama esas tepkim arora'nın da satılması. yoldaki mt25'e r25'e dönüp bakmıyorum.
ducati'yi geçen yıl yan ürün standlarında ilgi çeksin diye görmüştüm. tracer'ı da anlaş standında. dct nc görmek de mutlu etmişti ayrıca evet.
kişisel fikrim olarak yamaha'dan beklentimi de yazayım belki umursamayan türkiye görevlileri dikkate alır: şu tedarik mi her ne ise çözülsün ve artık şu sağlıklı motosikletlere düzgün fiyatlara binelim istiyorum. fuar'da sadece görmek değil, tracer'ı görüp almak istiyorum.
soruya yanıt mı yok bu arada? var. olmaz mı? tracer 9 gt plus mesela. tadından yenmezdi orada görmeyi isterdim.
not: arora'ya tepkim yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:04 ----------
Kask, mont, eldiven vs aksesuarların hepsi internette çok daha ucuzdu. Ucuzdu diyorum çünkü çakallar fuara katılacakları için bu hafta fiyatlarını yükseltmişler n11’de favorimde olan ürünlerin hepsi fuar başladığı gün yükseldi. Agv K1 Sky Racing Team kask var n11 fiyatı 5800 lira idi bana fuarda 6850 lira diyorlar bir de fuar özel fiyatıymış) Sonuç olarak aşırı suni şişirme bir fuardı ne motor alabiliyorsun olmadığı için veya sıra olduğu için satamıyorlar ne de bir aksesuar alabiliyorsun fiyatlar şaka gibi. Shoei, Arai kasklar 50cc scooter parası olmuş 20-25 bin lira civarı.
geçen sene de böyleydi. sitesinde daha ucuza yağ satan bir satıcı, fuar'da daha pahalıya satış yapmaya çalışıyordu.
aynı şekilde fuar'da görülen model isimleri piyasaya çıkınca değişebiliyor. örneğin x marka y model motosiklet, piyasaya z model diye girebiliyor. çinlililer de geçen yıl yaşamıştım.
Son düzenleme: