tekerine sağlık güzel gezi güzel teker çevirmişsin sana tavsiyem böyle uzun geziler yapmaya devam edeceksen motosikleti değiştir daha dik oturuş pozisyonu olan bir modele geç v storm 650 bmw f 650/700/800 nc ye biraz antipatik yaklaşabilirsin ama asfaltta oda güzel
Abi her görüşümde gıpta ediyorum, sonra aklıma şu soru geliyor. Niye ? :mrgreen:
Abi her görüşümde gıpta ediyorum, sonra aklıma şu soru geliyor. Niye ? :mrgreen:
Öncelikle helal olsun
Oralara kadar gitmişken 1 gece konaklasaydın ya.
Ben uzun sürüşler yaptığımda, kask ve eldiven (toto meselesinden bahsetmiyorum bile) çok rahatsızlık vermeye başlıyor.
Uzun yollar yapınca gerçekten çok yoruluyorum ve buna bağlı olarak da dikkatim dağılıyor.
O yüzden şahsen 1 gece konaklamayı düşünürdüm.
Bazen makarasına Nc.ye ve Nc.cilere dalıyorum (Kusuruma bakmasınlar) ama güzel bir sele yumuşatmayla Nc tam uzun yol motoru.
Sürmeyeceksek motosiklet sahibi olmanın ne anlamı var ki?![]()
Çünkü köfte, ayvalık tostu, çöp şişe bunlar hep güzel yiyecekler.![]()
Sürmeyeceksek motosiklet sahibi olmanın ne anlamı var ki?![]()
Üyeliğimin şifresini unutmuşum ama sırf tebrik edebilmek için aktivasyon ile yeni şifre isterim vallahi tebrik ederim sizi tekerinize daş değmesin
Doğru soru bu işte .. Sürülmeyecekse , sok o motosikleti ananın HAMINA ( sakın küfür falan ediyorum sanmayın ,HAM = olmamış meyve anlamında )
Tommycim bir daha boyle bisey yapmazsin degil mi ?
Sen kiymetli bir kardesimiz oldugundan boyle soyluyorum yoksa madalyali gay yapsa bunu kesinlikle gaz verirdim.
Bunun tek sefere mahsus kendini deneme girisimi olarak dusunuyorum.oyleyse iyi,ben de boyle seyler yapmayi severim cunku.
Sende insansin ve goldwingle yapmadin bunu.
Kesin agzin yuzun dagilmistir.son 500 km belki de çile icinde gecti.yorgunluk,yola odaklanamama ciddi problem olmustur diye tahmin ediyorum.
Aslinda bize yapilan km/aci grafigi sunsan iyi olurdu
En guzeli max 400-600 km lik turlar.
Ne güzel işte bu vesileyle aramıza geri dönmüş oldunuz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:35 ----------
Yok abi şaka bir yana kimisi teker yapmaktan hoşlanır, kimisi piste çıkmaktan, kimisi doğa tabiat gezer, kimisi yıkayıp seyretmekten hoşlanır. Ben de uzun yol kısmından hoşlanıyorum.