Drift l kullanıyorum, günlük kullanabileceğim kumaş/kevlar vs. arıyorum. Deri zaten yazın hiç sarmaz ve bütçeme de yetmez gibi. (Bu arada yazmayı unuttum bütçe max. 2500 TL)
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:39 ----------
Herhangi bir pantolon sürtünme esnasında erir gider. Zaten dizlik kullanıyorum ama derimi korumak için pantolon istediğim için bu opsiyon benim için anlamsız kalıyor ama yine de teşekkür ederim fikrin için.
Riderdenim markasına baksanız? Bulunduğunuz yerdeki mağazasında üzerinize deneyerek uygununu bulabilirsiniz.
Ben 180 boyunda 85 kiloyum, kilom çok sayılmaz ama kilosu 3 haneli arkadaşlarımdan da aynı marka pantalonu giyenler var. demek ki beden bulunabiliyor.
Bir de tech-90 vardı o da güzel ama ben alırken mağazasında üzerime uygun bulamamıştım.
Bu iki marka da kot pantalon, içlerinde kevlar katmanları var ve kalça ve diz korumaları ipmatech (ya da muadili) ile geliyor. ben kaza yaptığımda korumalarını test etmiş oldum, çarptığım aracın kaportasında dizimin izi çıkmıştır ama dizlerimde hissetmedim bile.