- Konu Yazar
Merhabalar ilk defa motora başlıyorum başlangıç motorumuda Honda pcx olarak belirledim ve kaporamı verdim bu ay içinde insallah teslim edilecek. Ekipmanlarımı Hollandadan gelecek bi tanıdık vasıtasıyla getirteceğim aklımda kask ve mont için bi kaç marka belirledim gibi siz değerli abilerimin kardeşleriminde görüşlerini almak isterim.
Kask olarak Shoei arai schuberth markalarından bi model seçimi yapacağım.
Mont olarak yazlık düşünüyorum. Dainese Revit markaları çok kullanılanlar arasında modelleride hoş montta neye dikkat etmeliyim bilgilendirirseniz sevinirim.
Eldiven için araştırma yapamadım.
Kendi ekipmanlarım için 15 bin tl gibi bi bütçe ayırdım ekipman tavsiyesi vermek isteyen abilerim kardeşlerim yurt dışından geleceğini göz önünde bulundurarak daha iyi seçenekler sunarsa minnettar olurum.
Motor güvenliği olarak disk kilidi düşünüyorum sipariş vermek istiyorum ama pcx için en yüksek kaç mm uygun onun hakkında bilgi edinemedim.
Teşekkür ederim.
Kask olarak Shoei arai schuberth markalarından bi model seçimi yapacağım.
Mont olarak yazlık düşünüyorum. Dainese Revit markaları çok kullanılanlar arasında modelleride hoş montta neye dikkat etmeliyim bilgilendirirseniz sevinirim.
Eldiven için araştırma yapamadım.
Kendi ekipmanlarım için 15 bin tl gibi bi bütçe ayırdım ekipman tavsiyesi vermek isteyen abilerim kardeşlerim yurt dışından geleceğini göz önünde bulundurarak daha iyi seçenekler sunarsa minnettar olurum.
Motor güvenliği olarak disk kilidi düşünüyorum sipariş vermek istiyorum ama pcx için en yüksek kaç mm uygun onun hakkında bilgi edinemedim.
Teşekkür ederim.