peki bısey sorucam cook buyukmu boyuu ne kadar motorun ustunde resmını cekıp sıteye koyablırmısın nasıl durmus merak etttımmerhaba arkadaşım.
Ben bu kornayı internetten alıp monte ettirdim. ancak fazla akım çekmemesi için ambalajından bir adaptör çıkıyor mutlaka elekterikçiye taktırmalısın.
Benimki nikelaj olanındandır. İnan bana o kadar harika sesi varki çaldığında önündeki aynadan bir kamyon aradıktan sonra hemen yol veriyor. Bu havalı korna gerçekten de çok havalı.
arkadaşlar herkese hayırlı bayramlar şimdiden.benim nacizhane 1-2 sorum vardı
1.regalimi 2000 km bakımına götürdüm.servisteki arkadaş bana motor yağı+hava filitresi+2buji değişimi dedi.tamam dedim.bir de zincir değişimi önerdi ki bu bana oldukça garip geldi.bu zincir kaç km de bir değişmelidir? çükü fiyatı 119 ytl imiş.(laf aramızda biraz uyuz oldum)
2.benim regal 95 oktan benzin 3,08 ytl iken yaklaşık 13 kuruş yakarken km de benzinin fiyatı şu anda 2.7 ytl civarındayken yaklaşık 15 kuruş yakmaya başladı
r: acep nedendir.şu anki benzin fiyatı ile 30 ytl ile ancak 195 km yol yapabiliyorum.ne yapabilirim? sizinkiler ne kadar yakıyor?
3.bir de bu çok önemli...motor çalışırken direksiyondan motora inen bir kablo var (üzeri tel sarılı olan).işte o kablo aşırı ısınıyor.öyle ki paralelinde inen diğer kablonun kaplamasını eritmiş.bunun sebebi nedir?
4.motorum sanki çekişi düştü...fikri olan varsa insaniyet namına bir cevap yazsın
şimdiden çok teşekkürler...herkese kazasız belasız sürüşler ve hayırlı bayramlar....:queen:
baba zincir degıstırmek gereksız ustundekı gıttıgı kadar gıtsın sonra ılerde bu nalları dıkınce ıyı bır zıncırle degıstırırsın
Son düzenleme: